1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
24-09-2013 18:11

Ανταποκρίθηκε στη «διπλή» καριέρα ο ΣΕΓΑΣ

Μία ακόμη άκρως σημαντική πρωτοβουλία του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Πετοσφαιριστών (ΠΑ.Σ.Α.Π), που αφορά στον τομέα της επιμόρφωσης και ενημέρωσης των αθλητών φαίνεται να αποκτά ολοένα μεγαλύτερη δυναμική και απήχηση στη χώρα μας… Η «διπλή καριέρα» (Dual Career).

Πρόκειται για ένα θέμα που εδώ και χρόνια απασχολεί το αθλητικό κίνημα σε παγκόσμιο επίπεδο και φιλοξενείται σε ειδική ενότητα στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑ.Σ.Α.Π, με σκοπό να προσφέρει στους αθλητές τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες ενημέρωσης για θέματα παράλληλης - από απόσταση μάθησης, επιχειρηματικότητας, κλπ.

Κατόπιν λοιπόν της παρότρυνσης και της γραπτής ενημέρωσης που προηγήθηκε από τον ΠΑ.Σ.Α.Π προς την Πολιτεία και τους αθλητικούς φορείς, ο Σύνδεσμος Ελληνικών Γυμναστικών Αθλητικών Σωματείων (Σ.Ε.Γ.Α.Σ) έγινε η πρώτη Αθλητική Ομοσπονδία, που ανταποκρίθηκε πλήρως και ενέταξε το θέμα της διπλής καριέρας – σταδιοδρομίας και γενικότερα της επιμόρφωσης των αθλητών στις βασικές του προτεραιότητες, δημιουργώντας, με μηδενικό κόστος, μία σύνδεση (link) με την ιστοσελίδα του Συνδέσμου.

Η θετική αντίδραση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κλασσικού αθλητισμού στην πρωτοβουλία του ΠΑ.Σ.Α.Π, αναμένεται να βρει το συντομότερο πολλούς μιμητές και θα αποτελέσει παράδειγμα για τις υπόλοιπες Αθλητικές Ομοσπονδίες, τους Συνδέσμους Αθλητών όλων των αθλημάτων, καθώς και για την ίδια την Πολιτεία.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ