Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
31-10-2017 18:03

Το ελληνικό βόλεϊ έδωσε το παρών την Λαμπαδηδρομία των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων

Την τιμή να μεταλαμπαδεύσει την Ολυμπιακή φλόγα των ΧΧΙΙΙ Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων  «PYEONGCHANG 2018» είχε την Τρίτη το πρωί ο Μάριος Γκιούρδας, όπως και άλλοι εκπρόσωποι του ελληνικού βόλεϊ όπως ο πρόεδρος του ΠΑΣΑΠ, Βασίλης Μηνούδης ο οποίος την παρέδωσε στον αρχηγό του Παναθηναϊκού Σωτήρη Πανταλέοντα.


«Ήταν μεγάλη τιμή για μένα η επιλογή μου να είμαι λαμπαδηδρόμος των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων του 2018. Ήταν πραγματικά μια ξεχωριστή στιγμή. Τα συναισθήματα χαράς ήταν μοναδικά. Παίρνεις τρομερή ενέργεια από την Ακρόπολη, γεμίζει η ψυχή σου. Νιώθω περηφάνια και χαρά που μπόρεσα να είμαι μέσα σε αυτούς που μετέφεραν την φλόγα των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων» ήταν τα λόγια του μάνατζερ της Εθνικής ανδρών.

Από την πλευρά του ο Βασίλης Μηνούδης ανέφερε τις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης: «Το γεγονός ότι, το να κρατάς τη δάδα αναμμένη ως λαμπαδηδρόμος των Ολυμπιακών Αγώνων, είναι από τα ελάχιστα πράγματα (αν όχι το μοναδικό) που μπορείς να κάνεις μόνο εσύ ανά τον κόσμο εκείνη τη δεδομένη στιγμή, το κάνει αυτόματα τόσο μοναδικό όσο ελάχιστα βιώματά μας».

giourdas.jpggiourdas1.jpgminoudis.jpggiourdas2.jpg