1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
09-08-2016 22:48

Σημάδεψε στο χρυσό η Κοραράκη!

Η Άννα Κορακάκη έγραψε ιστορία, έπειτα από ένα συγκλονιστικό τελικό, νίκησε την Γερμανίδα Μόνικα Χαρς 6 κι έγινε «χρυσή» Ολυμπιονίκης στο πιστόλι 25μ.

Η 20χρονη σκοπεύτρια από τη Δράμα, συγκλόνισε την Ελλάδα με την παρουσία της στο μακρινό Ρίο ντε Τζανέιρο. Στην πρώτη της παρουσία σε Ολυμπιακούς Αγώνες η Αννα Κορακάκη κατάφερε κάτι ασύλληπτο. Να γίνει Ολυμπιονίκης στο πιστόλι 25μ., ενώ είχε προηγηθεί το χάλκινο μετάλλιο στο αεροβόλο πιστόλι στα 10μ.

6-0, 6-6 και χρυσό

Ο τελικός στο πιστόλι 25μ. ήταν συγκλονιστικός. Η Άννα Κορακάκη κυριάρχησε της Μόνικα Χαρς στα τρία πρώτα σετ, και πήρε προβάδισμα 6-0 στο σκορ.

Χρειαζόταν μόλις έναν βαθμό, δηλαδή μια ισοπαλία σε ένα σετ, για να φθάσει στους επτά βαθμούς και να φορέσει το χρυσό μετάλλιο.

Όμως η Γερμανίδα, δεν τα παράτησε, επικράτησε στα τρία επόμενα σετ, ισοφαρίζοντας 6-6 στο σκορ.

Το χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο θα κρινόταν - αν δεν υπήρχε ισοπαλία- στο 7ο σετ. Εκεί η Άννα Κορακάκη, με Ολύμπια ψυχραιμία, καθώς το 6-0, είχε γίνει 6-6, επικράτησε στο σερτ και με συνολικό σκορ 8-6, έγινε Ολυμπιονίκης.

Πηγή: sentragoal.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ