1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-09-2021 16:50

Ενθουσιασμός στον Άρη για την άφιξη του Κουβανού Λάζαρο Μπρουνέτ

Στην Θεσσαλονίκη βρίσκεται απο χθες για τον Άρη, ο Κουβανός βολεϊμπολίστας Λάζαρο Μπρουνέτ. Ο 22 χρονος ακραίος που η παρουσία του έφερε ενθουσιασμό στους «κιτρίνους», και αλλάζει τις ισορροπίες στο πρωτάθλημα της Πρι Λιγκ Ανδρών, δήλωσε ανυπόμονος για να παίξει και να βοηθήσει τη νέα του ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Άρη:

«Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται για λογαριασμό της ομάδας Βόλεϊ Ανδρών του Αρη ο Lazaro Yoelvis Brunet.Ο 22χρονος Κουβανός ακραίος αφίχθη στην Ελλάδα και μετά το πέρας των ιατρικών εξετάσεών του, θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας μας, τη Δευτέρα 6/9. Ο Brunet είναι ο πρώτος ξένος του Άρη για την αγωνιστική περίοδο 2021-22 και θα ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας στο προσεχές πρωτάθλημα της Pre League.Τον αθλητή υποδέχτηκαν ο προπονητής του Άρη, Σπύρος Γκολίτσης και ο άμεσος συνεργάτης του, Κώστας Μαζιώτης.

«Ενθουσιασμένος που ήρθα, ανυπόμονος να ξεκινήσω»

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την άφιξή του στη Θεσσαλονίκη, ο Κουβανός πετοσφαιριστής έδειξε ανυπόμονος για τη σεζόν που έρχεται.«Είμαι ενθουσιασμένος που ήρθα στην Ελλάδα για τον Άρη. Από τις πληροφορίες που πρόλαβα να συλλέξω, έχω μάθει ότι είναι ένα ιστορικό σωματείο, με παράδοση στο βόλεϊ. Γνωρίζω ότι η ομάδα κάνει την προσπάθεια για να επιστρέψει στη μεγάλη κατηγορία της Ελλάδας και θα δώσω τα πάντα για να συμβάλω ώστε να πετύχει το στόχο της.

Είμαι ανυπόμονος για τη σεζόν που έρχεται και ελπίζω ότι, με σκληρή δουλειά και πίστη στις δυνάμεις μας, θα πετύχουμε το στόχο μας. Ανυπομονώ να ξεκινήσω την προετοιμασία με την ομάδα. Είναι σημαντικό να δεθούμε ως σύνολο, ώστε να είμαστε έτοιμοι στο ξεκίνημα των υποχρεώσεών μας», τόνισε ο Brunet.»

Άρης (ροστερ 2021-22) 

Ακραίοι: Ζένια Γκόρτσανιουκ, Φίλιππος Μάντζιος

Πασαδόροι: Αλέξανδρος Γραμμενούδης, Γιαμακίδης Χρήστος

Κεντρικοί: Γιώργος Πεντίδης, Παπαδόπουλος Θωμάς, Δημητριάδης Δημήτρης,

Διαγώνιοι:  Ανδρέας Κάβουρας

Λίμπερο: Θόδωρος Τσαδήμας, Γκρουμούσιας Ξενοφών

Προπονητής: Σπύρος Γκολίτσης

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ