1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
16-05-2021 00:03

Εθνική Γυναικών: «Ας κρατήσουν οι χοροί ...»

Χαρούμενες για την πρόκριση στα τελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος γυναικών, οι αθλήτριες μας κράτησαν τις παραδόσεις και χόρεψαν το χορό της πρόκρισης, οπως είχαν κάνει και το Γενάρη του 2019 στο Μαρκόπουλο. Μετά τα πανηγύρια, Κατερίνα Γιώτα και Εύα Χαντάβα μίλησαν για την σαρωτικη πορεία της γαλανόλευκης σε Λάρισα και Γκρατς.

 Αρχικά η διεθνής κεντρική Κατερίνα Γιώτα δήλωσε: «Είναι μεγάλη επιτυχία για το ελληνικό βόλεϊ αυτή η πρόκριση, αν σκεφτεί κανείς ότι το γυναικείο βόλεϊ πέρασε μια πολύ δύσκολη σεζόν. Καταθέσαμε όλες ψυχή και η πρόκριση δεν ήρθε τόσο εύκολα όσο φαίνεται.

Μερικές κοπέλες ήταν εκτός ρυθμούς, άλλες έπαιξαν λίγα παιχνίδια και αυτή η πρόκριση ήταν ομαδική επιτυχία. Όσον αφορά έμένα, χαίρομαι πάρα πολύ που επέστρεψα υγιής στην εθνική και είμαι μέλος της. Ανυπομονώ να αγωνιστώ και εγώ στο πρώτο μου ευρωπαϊκό».

Η διεθνής ακραία Εύα Χαντάβα είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που νικήσαμε και την Αυστρία και τελειώσαμε αήττητες τα προκριματικά. Συγχαρητήρια σε όλες μου τις συμπαίκτριες και στο προπονητικό επιτελείο για την δουλειά που έγινε αυτό το διάστημα. Είμαι περήφανη που είμαι μέλος αυτής της ομάδας».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ