1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
26-03-2020 18:35

Ο Νγκαπέ νίκησε τον κορονοϊό και πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο

Μετά από 15 ημέρες καραντίνας σε νοσοκομείο του Καζάν, όπου πάλεψε με τον κορονοϊό ο Ερβίν Νγκαπέ βγήκε νικητής και ήδη πήρε εξιτήριο.

Μέτα από δύο δύσκολες εβδομάδες που πολέμησε με την πανδημία COVID-19 ο Γάλλος σούπερσταρ το ξεπέρασε, με τον ίδιο να επιβεβαιώνει την είδησή αυτή και την Ζενίτ Καζάν μέσω βίντεο να δείχνει πως ο Νγκαπέ επιστρέφει στη πατρίδα του.

«Είναι η ώρα μου να γυρίσω σπίτι μετά από 15 μέρες καραντίνας σε νοσοκομείο του Καζάν. Ένα μεγάλο ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου σε όλο το ιατρικό προσωπικό και τους υπαλλήλους που με πρόσεχαν όλες αυτές τις ημέρες. Δεν θα σας ξεχάσω ποτέ. Ευχαριστώ πολύ την Ζενίτ Καζάν που μου παρείχε τις καλύτερες υπηρεσίες. Είναι η στιγμή να γυρίσω σπίτι μου μέχρι να ξεπεράσει ο πλανήτης αυτόν τον ιό. Όλοι μαζί θα καταφέρουμε να βγούμε νικητές. Μείνετε σπίτι, δεν υπάρχει ευκολότερος τρόπος να νικήσεις έναν πόλεμο» ήταν τα λόγια του.

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ