1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
22-05-2013 16:15

Γυναίκες έτοιμες για Σλοβακία

Την 12άδα που όλοι... υποψιάζονταν έπελεξε ο ομοσπνδιακός τεχνικόςΓιάννης Καλμαζίδης, ενόψει του προκριματικού ομίλου του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί στην Σλοβακία (23-26/5). Εκτός έμειναν οι Κοσμά, Νομικού (λόγω τραυματισμών) καθώς και οι Βερδίδου, Μερτέκη και Αρτακιανιού.

Παπαφωτίου Αθηνά (ΑΕΚ), Κιόση Ελένη (Τράχωνες), Λαμπρούση Τζίνα (Ηρακλής Κηφισιάς), Ιβάνοβα Ιζαμπέλ (Ηρακλής Κηφισιάς), Νούσια Αποστολία (Παναθηναϊκός), Χαντάβα Εύα (Καρσίγιακα - Τουρκία), Γιώτα Κατερίνα (Ηρακλής Κηφισιάς), Χριστοδούλου Στέλλα (Ολυμπιακός), Μαρία Γενιτσαρίδη (ΑΕ Βύρωνα), Αλίκη Κωνσταντινίδου (Ανατόλια), Ειρήνη Κελεσίδου (Ηρακλής Θεσσαλονίκης), Μαρία Λαμπρινίδου (Κίμπερ Βόλεϊ - Γαλλία), αποτελούν την τελική 12άδα.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι: Χρήστος Βογιατζής (αρχηγός αποστολής), Κυριακάκος Καμπερίδης (βοηθός προπονητή), Ξενοφών Κωνσταντάκης (Φυσιοθεραπευτής) και Βίκυ Νεντή (στατιστικολόγος).

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αντιμετωπίσει κατά σειρά την Αυστρία, το Λιχτενσταϊν και τη Σλοβακία. Η ομάδα που θα καταλάβει την πρώτη θέση του ομίλου περνάει στον 3ο προκριματικό που θα διεξαχθεί τον Ιανουάριο του 2014 και που οδηγεί στα τελικά του Παγκοσμίου. Ενώ, η ομάδα που θα καταλάβει την δεύτερη θέση θα παίξει σε επόμενο προκριματικό γύρο τον προσεχή Οκτώβριο. 
 

6 σχόλια

  • Comment Link ira3 Πέμπτη, 23 Μαΐου 2013 11:29 posted by ira3

    Ρόγκα,Κονόμι αλλά και η Αρτακιανού είναι εκτός 12άδας. Λείπει η κορυφαία πάσα η Κουτουξίδου. Λείπουν πολλές κεντρικές για διάφορους λόγους Δίρβα,Κυριακίδου,Χατζηνικολάου,Γιακουμή,Τζανακάκη. Λείπουν και ακραίες κύριως λόγω τραυματισμών Τοτσίδου,Τσίμα αλλά και Λαδένη που ελπίζω να μην σταμάτησε να παίζει βόλλευ.Εκτός αποστολής θα είναι και η Κοσμά με την Νομικού δηλαδή σκούρα τα πράγματα !

  • Comment Link AEKVCfan Πέμπτη, 23 Μαΐου 2013 10:33 posted by AEKVCfan

    revenge επειδή ρώτησα κι έμαθα γιατί κι εγώ απόρησα πως δεν κλήθηκε η κονόμη, δεν έχει κάνει ακόμη τα χαρτιά της καθώς δεν έχει ελληνική υπηκοότητα!!

    όσο για την απουσία μερτέκη ασχολίαστο!
    εγκλήματα κάνουν σ' αυτή τη χώρα!

  • Comment Link revenge Πέμπτη, 23 Μαΐου 2013 05:56 posted by revenge

    το ιδιο ισχύει με την επιλογή στη θέση του λιμπερο...έξω ρόγκα/κονόμη μέσα κελεσίδου/αρτακιανού.

  • Comment Link Miljkovic7 Τετάρτη, 22 Μαΐου 2013 23:05 posted by Miljkovic7

    Πραγματικά είναι ν'απορεί κανείς πώς έμεινε εκτός η Μερτέκη, ιδίως τώρα που Νομικού και Κοσμά είναι εκτός, μια Χαντάβα μόνο μας έχει μείνει κι από εκεί και πέρα λίγα πράγματα στα άκρα. Η Γενιτσαρίδη, καλή ταλαντούχα, αλλά ούτε στην Α2 δεν ξεχώρισε ούτε και με την εθνική νεανίδων έβγαλε μάτια, δεν καταλαβαίνω πώς χωράει στην εθνική γυναικών, τέτοιες επιλογές κακό κάνουν και στην αθλήτρια και στην εθνική...

  • Comment Link rest Τετάρτη, 22 Μαΐου 2013 21:21 posted by rest

    εδώ έμεινε έξω η κουτουξιδου μην ψαχνεις λογικη.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ