Εκτυπώστε τη σελίδα
15-01-2020 13:45

Απο τον ΓΣ Ηλιούπολης στον Πανναξιακό η Αμερικανίδα Ντέσα Λέγκρος

Την απόκτηση της 25 χρονης Αμερικανίδας διαγώνιας , Ντίσα Λέγκρος, που αγωνίστηκε στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος της Volleyleague γυναικών με την φανέλα της ουραγού ΓΣ Ηλιούπολης, ανακοίνωσε η ομάδα του Πανναξιακού.

Η Λέγκρος θα καλύψει την θέση της Περουβιανής διαγώνιας, Κάρλας Ρουέδα που δεν μπόρεσε να βοηθήσει ουσιαστικά το νησιωτικό σύλλογο, ο οποίος τερμάτισε τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος στην τέταρτη θέση.

Η ανακοίνωση του Πανναξιακού για την Λέγκρος που εχει αγωνιστεί και στην Κύπρο, αναφέρει:«Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο.Ν. έχουν τη χαρά να υποδεχτούν στο σύλλογό μας και τη Νάξο την Dessaa Legros, η οποία θα ανήκει στο δυναμικό της ομάδας μας, για το υπόλοιπο της σεζόν 2019-2020.Η 25χρονη διεθνής αθλήτρια ύψους 179εκ αγωνίζεται ως διαγώνια, και θα συμβάλλει στην προσπάθεια του Πανναξιακού στις εγχώριες διοργανώσεις για την επίτευξη των στόχων της ομάδας μας.

Καλωσορίζουμε την Dessaa Legros στην ομάδα μας και το νησί μας και τις ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες».Με τιμή,Το Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο.Ν.

Λέγκρος: «Ανυπομονώ να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της»

Η Ντέσα Λέγκρος στις πρώτες τις δηλώσεις στο paon.gr υποστήριξε:«Είμαι πολύ χαρούμενη και ενθουσιασμένη που είμαι μέλος της ομάδας του Πανναξιακού. Οι συναθλήτριες μου και οι προπονητές μου με υποδέχτηκαν ζεστά και έκαναν την προσαρμογή μου στη νέα μου ομάδα ακόμα πιο εύκολη.

Ο προπονητής εργάζεται πραγματικά σκληρά με τις αθλήτριες αλλά ταυτόχρονα είναι ευγενικός, όπως και όλο το προσωπικό της ομάδας.Ευχαριστώ τους ανθρώπους του Πανναξιακού και τον προπονητή μου για την εμπιστοσύνη τους και ανυπομονώ να γίνω ακόμα καλύτερη αθλήτρια ώστε να βοηθήσω την ομάδα να επιτύχει τους στόχους της στο τέλος της σεζόν.»

Σχετικά άρθρα

  • Χειρουργήθηκε με επιτυχία η Αμερικανίδα του Πανναξιακού Ντέσα Λεγκρός
    Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η χειρουργική επέμβαση στην Αμερικανίδα παίκτρια του Πανναξιακού ΑΟΝ, Ντέσα Λεγκρός. Η αθλήτρια της Ναξιώτικης ομάδας είχε υποστεί ρήξη αχίλλειου τένοντα κατά τη διάρκεια του αγώνα κυπέλλου Ελλάδας ΑΟ Θήρας – Πανναξιακός, και υποβλήθηκε άμεσα σε επέμβαση στην Ευρωκλινική Αθηνών.