1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
08-01-2020 19:39

Το Μαρκόπουλο ανακοίνωσε την Ιταλίδα πασέρ Βαλέρια Μουτσιόλα

Η Βαλέρια Μουτσιόλα από την Ιταλία είναι η επιλογή του Τζιανγκρόσι Πασκουαλίνο για τη θέση της πασαδόρου στο Μαρκόπουλο για το δεύτερο μισό του πρωταθλήματος της Volleyleague γυναικών. Η Ιταλίδα πασέρ θα αντικαταστήσει την Σέρβα Μίλιτσα Κνέζεβιτς.

Η ανακοίνωση:

O Α.Ο. Μαρκοπούλου καλωσορίζει στην ομάδα των Γυναικών την Ιταλίδα Valeria Mucciola (1994). Η 25χρονη Πασαδόρος με ύψος 1,74, έχει αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες της Ιταλίας, ενώ υπήρξε συμπαίκτρια της Λίτσας Μερτέκη στη Sigel Marsala.

Τα πρώτα λόγια της Valeria, ως αθλήτριας του ΑΟ Μαρκοπούλου, ήταν τα εξής: «Με εμπειρία στα ιταλικά πρωταθλήματα, αποφάσισα να αγωνιστώ στο εξωτερικό και να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου. Έχω πειστεί πως έκανα την τέλεια επιλογή και είμαι ενθουσιασμένη που θα είμαι μέρος μίας τόσο ιστορικής ομάδας».

Σε ότι αφορά στο κλίμα της νέας της ομάδας, τον προπονητή και τις συμπαίκτριές της, η Valeria είπε: «Γνωρίζω ήδη τον προπονητή τον οποίο σέβομαι απεριόριστα και αυτό ήταν ένας λόγος να μη διστάσω να αποδεχθώ τα πρόταση της Διοίκησης του ΑΟΜ. Όλοι στην ομάδα με υποδέχθηκαν άψογα από την πρώτη στιγμή και με έκαναν να αισθανθώ σαν το σπίτι μου από την πρώτη προπόνηση. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό να πετύχει αυτή η ομάδα τους στόχους της». 

Από την πλευρά του, ο προπονητής Tζιανγκροσι Πασκουαλίνο, δήλωσε σχετικά με την απόκτηση της Valeria:

«Η Βαλέρια προέρχεται από την Ιταλία με εμπειρία στα πρωταθλήματα και αποφάσισε για πρώτη φορά να αγωνιστεί στο εξωτερικό, για να γνωρίσει τη διαφορετική κουλτούρα να δοκιμαστεί σε ένα διαφορετικό πρωτάθλημα. Είναι ένα πολύ θετικό άτομο, ευγενικό και γεμάτο ενέργεια εντός και εκτός παρκέ! Είναι ενθουσιασμένη για τη νέα της ‘’περιπέτεια’’ και ανυπομονεί να ξεκινήσει τους αγώνες με τη νέα της ομάδα»

.Σε ό,τι αφορά τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά της Valeria, ο προπονητής του ΑΟΜ δήλωσε:

«Η Valeria δεν είναι ψηλή, αλλά είναι γρήγορη και έξυπνη και το ίδιο καλή στην άμυνα. Της αρέσει να παίζει γρήγορα και να βάζει στο παιχνίδι όλους τους επιθετικούς. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα ξεκινήσουμε την νέα χρονιά με την Valeria και ευελπιστώ να κάνουμε έναν καλό δεύτερο γύρο».

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ