1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
09-12-2019 23:33

Ανδρεόπουλος, Ράπτης: «Συγκίνηση για την πρώτη βράβευση για την Εθνική ανδρών»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Ανδρεόπουλος ήταν πολύ συγκινημένος πριν και μετά τον αγώνα για την βράβευση του, ενώ την τιμή που έκανε η Ελπίδα σε όλη την εθνική ομάδα σχολίασε και ο Αλέξανδρος Ράπτης:

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Ανδρεόπουλος, δήλωσε:

«Ήμασταν προετοιμασμένοι για αυτό το παιχνίδι και θέλαμε να κάνουμε μία “καθαρή” νίκη. Γνωρίζαμε ότι ήμασταν το φαβορί. Αντιμετωπίσαμε τον αγώνα πάρα πολύ σοβαρά, ήμασταν πολύ καλοί τόσο στο σέρβις όσο και στο μπλοκ και δεν αφήσαμε κανένα περιθώριο αντίδρασης στην Ελπίδα. Ευχαριστώ πάρα πολύ τους ανθρώπους της Ελπίδας Αμπελοκήπων για την τιμή που μου έκαναν πριν από την έναρξη. Ήταν η πρώτη βράβευση που μου γίνεται, ως προπονητή της Εθνικής ανδρών. Με συγκίνησε πραγματικά, γιατί διαπίστωσα ότι οι άνθρωποι της Ελπίδας κατάλαβαν τον σκληρό αγώνα που δώσαμε. Όχι το ότι η Εθνική κατάφερε να προκριθεί στους “16” του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, αλλά κυρίως για όσα μας έδειξε η ομάδα όλα αυτά τα δύο χρόνια, το πρόσωπό της, τη βελτίωσή της και τη θέληση των αθλητών να προσφέρουν σε αυτήν».

Ο ακραίος του Παναθηναϊκού, Αλέξανδρος Ράπτης, δήλωσε: «Συγχαρητήρια στην ομάδα της Ελπίδας για την προσπάθεια που κατέβαλε στο σημερινό παιχνίδι. Ήμασταν το φαβορί και πιστεύω ότι το αποδείξαμε μέσα στο γήπεδο. Πήγαμε καλά σε κάποια στοιχεία που είχαμε δουλέψει αυτή την εβδομάδα και με την σοβαρότητα και την σταθερότητά μας φτάσαμε στη νίκη. Ως μέλος της Εθνικής ομάδας, και επειδή δεν έχω πολλές βραβεύσεις να γίνονται είτε στη δική μας ομάδα είτε στην Εθνική γυναικών για αυτό που πετύχαμε, θέλω κι εγώ να ευχαριστήσω την Ελπίδα Αμπελοκήπων για τη βράβευση του προπονητή μας και για την αναγνώριση αυτού του επιτεύγματος».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ