1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
29-09-2019 12:19

«Κονσέρβα» από την ΕΡΤ2 ο τελικός του Ευρωπαϊκού ανδρών, εγκλωβισμένοι και οι συνδρομητές

Τελικά κάποια πράγματα στην Ελλάδα δεν αλλάζουν με τίποτα. Μένουν πάντα τα ίδια στο πέρασμα του χρόνου και ωριμάζουν προκαλώντας καλά κρασιά και αηδία.

Ο τελικός του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος βόλεϊ ανδρών για τον οποίο θυμίζουμε έγινε ολόκληρος πόλεμος για να αγοράσει με δεκάδες χιλιάδες Ευρώ η Δημόσια τηλεόραση δεν θα μεταδοθεί απ΄ευθείας.

Θα μεταδοθεί δύο ώρες μετά την προγραμματισμένη έναρξη του αγώνα οπότε θα γνωστό και το αποτέλεσμα και ο πρωταθλητής Ευρώπης.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 18.30 την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου στο Παρίσι μεταξύ της Σερβίας και της Σλοβενίας και θα μεταδοθεί σε μαγνητοσκόπηση την Κυριακή 29/9 στις 20.30 από την ΕΡΤ2. Η αλλαγή έγινε σήμερα το πρωί!

Σε χειρότερη θέση βρίσκονται και οι συνδρομητές του CEV TV καθώς έχουν πληρώσει για να παρακολουθήσουν ιντερνετικά τη μετάδοση αλλά επειδή... θεωρητικά το μεταδίδει η ΕΡΤ «κόβεται» το σήμα τους στην Ελλάδα.

Είναι άγνωστο εάν θα υπάρχει ενημέρωση στο CEV TV για να ανοίξει το σήμα στο «Ελάντα». Μέχρι τότε υπομονή και περαστικά μας...

H θέση της ΕΡΤ και η μετάδοση Τσίπρα

Η απάντηση της ΕΡΤ για το θέμα της αλλαγής της μετάδοσης στον τελικό μας ενημέρωσε: Λόγω  της ομιλίας του Αλέξη Τσίπρα στο Φεστιβάλ Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ ο τελικός του βόλεϊ του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ανδρών θα μεταδοθεί απ΄ευθείας στις 18.30 από το ertplay1 και σε μαγνητοσκόπηση από την ΕΡΤ2 μόλις τελειώσεις η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ