1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
13-09-2019 19:29

Συγκινητικό: Διεθνείς αθλητές πρόσφεραν στον προπονητή τους εισιτήριο για το Μονπελιέ

Μόνο συγχαρητήρια αξίζουν στην παρέα των διεθνών αθλητών που από τις οικονομίες τους έβαλαν ρεφενέ για να καλύψουν τα έξοδα μετάβασης στο Μοντπελιέ στον πρώην ομοσπονδιακό προπονητή τους Μάκη Δημητριάδη. Την αποκάλυψη έκανε μέσω facebook ο ίδιος ο Δημητριάδης.

Οι Ραφαηλ Κουμεντάκης, Μενέλαος Κοκκινάκης, Θανάσης Πρωτοψάλτης και Δημήτρης Ζήσης έκαναν το καλύτερο δώρο στον πρώην προπονητή τους στην Εθνική παίδων που βρίσκεται καθ΄οδόν για το Μονπελιέ:

Η ανάρτηση του Μάκη Δημητριάδη:

«Σημερα ταξιδευω για το Montpellier στη Γαλλια για το Πανευρωπαικο Πρωταθλημα οπου συμμετεχει και η Εθνικη Ανδρων της Ελλαδος. Το ταξιδι μου το κανουν δωρο οι παλιοι μου παικτες στις εθνικες παιδων κ εφηβων που βρισκονται τωρα στην εθνικη Ανδρων. Ειναι ενα συγκινητικο δωρο που δειχνει την αναγνωριση για το μικρο λιθαρακι που εβαλα στην μεγαλη καρριερα τους! Τα αθλητικα παιδια μου : Ραφαηλ Κουμεντακης, Μενελαος Κοκκινακης, Θανασης Πρωτοψαλτης και Δημητρης Ζησης συμμετεχουν στην αποστολη ενω και ο Ανεστης Δαλακουρας και ο Γιωργος Τζουμακας ηταν σε ολη την προετοιμασια. Θελουν να βρισκομαι διπλα τους και θα ειμαι κοντα τους στην προσπαθεια τους για μια μεγαλη επιτυχια!! Για προκριση στους 16 της διοργανωσης!!»

«Σήμερα ταξιδεύω για το Μονπελιέ στη Γαλλία για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, όπου συμμετέχει και η Εθνική ανδρών της Ελλάδας. Το ταξίδι μου το κάνουν δώρο οι παλιοί μου παίκτες στις Εθνικές παίδων και εφήβων που βρίσκονται τώρα στην Εθνική ανδρών. Είναι ένα συγκινητικό δώρο που δείχνει την αναγνώριση για το μικρό λιθαράκι που έβαλα στην μεγάλη καριέρα τους. Τα αθλητικά παιδιά μου: Ραφαήλ Κουμεντάκης, Μενέλαος Κοκκινάκης, Θανάσης Πρωτοψάλτης και Δημήτρης Ζήσης συμμετέχουν στην αποστολή, ενώ ο Ανέστης Δαλακούρας και ο Γιώργος Τζιουμάκας ήταν σε όλη την προετοιμασία. Θέλουν να βρίσκομαι δίπλα τους και θα είμαι κοντά τους στην προσπάθειά τους για μία μεγάλη επιτυχία. Για την πρόκριση στους 16 της διοργάνωσης»!

 

Media

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ