1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
29-08-2019 02:09

Η σούπερ σταρ Τάνια Μπόσκοβιτς αποθεώνει την Εθνική: «Μπράβο στην Ελλάδα που προκρίθηκε»

Άγκυρα, αποστολή Τίμος Αθανασόπουλος. Στα 22 της χρόνια έχει κατακτήσει τα πάντα. MVP στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2018 με την Σερβία, βασική το 2017 στην κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα είναι μερικά από όσα έχει πετύχει στην μέχρι στιγμής καριέρα της. Η Τάνια Μπόσκοβιτς, περί ου ο λόγος είναι το μεγάλο αστέρι των «πλάβι» στον δρόμο για την διατήρηση των κεκτημένων στην Ευρώπη και φρόντισε να το δείξει κόντρα στην Ελλάδα.

Αν και μέχρι στιγμής δεν είχαν εντυπωσιάσει με την απόδοσή τους, οι Σέρβες κόντρα στην Εθνική μας ομάδα θέλησαν να θυμίσουν στον κόσμο ποιες είναι. Η Μπόσκοβιτς τελείωσε το παιχνίδι με 20 πόντους (62% αποτελεσματικότητα στην επίθεση) και μαζί με την Μιχαΐλοβιτς ορισμένες φορές κάρφωναν πάνω από το ελληνικό μπλοκ, θέλοντας να δείξουν ότι και φέτος θα κυνηγήσουν την κορυφή της Ευρώπης.

«Μέχρι στιγμής δεν είχαμε παίξει καλά και έπρεπε να κάνουμε μία πειστική εμφάνιση. Αυτή έγινε δυστυχώς κόντρα στην Ελλάδα, την οποία συμπαθώ πολύ ως χώρα αλλά έπρεπε να γίνει για να υπενθυμίσουμε στον κόσμο ότι είμαστε πρωταθλήτριες κόσμου και ενόψει της αναμέτρησης με την Τουρκία που θα κρίνει την πρώτη θέση στον όμιλο» σχολίασε στο volleynews.gr η Τάνια Μπόσκοβιτς, η οποία μας εξέπληξε με τα όσα ήξερε για την ομάδα της Ελλάδας, ενώ χάρηκε πολύ μόλις την ενημερώσαμε ότι η Εθνική μας ομάδα έχει προκριθεί στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

boskovic1

«Μπράβο στην Ελλάδα που προκρίθηκε. Δεν το γνώριζα ότι τα είχε ήδη καταφέρει και είμαι πολύ χαρούμενη γιατί το άξιζε. Έχω επισκεφτεί στο παρελθόν την χώρα σας όταν ήμουν μικρή μαζί με τους γονείς μου και έχω πολύ ευχάριστες αναμνήσεις και πανέμορφες εικόνες. Γνωρίζω πως η Ελλάδα είχε πολλά χρόνια να παίξει σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα γυναικών και της αξίζουν συγχαρητήρια που επέστρεψε και έκανε τέτοιες εμφανίσεις. Η αλήθεια είναι ότι μας εξέπληξε και εμάς, ίσως είναι η ευχάριστη έκπληξη της διοργάνωσης μέχρι στιγμής και στους 4 ομίλους».

Η συζήτηση πήγε και στο ρόστερ της Εθνικής ομάδας, που πάλι η Τάνια Μπόσκοβιτς γνώριζε αρκετά, καθώς όπως παραδέχθηκε είχε αντιμετωπίσει την Βασιλαντωνάκη και την Στράντζαλη με τις αναπτυξιακές Εθνικές ομάδες.

«Η διαγώνια της Ελλάδας (σ.σ. Ανθή Βασιλαντωνάκη) είναι φοβερή αθλήτρια με πολλά προσόντα. Έχει ύψος, αθλητικότητα, καρφώνει δυνατά και γενικά είναι πρόβλημα για την αντίπαλη ομάδα. Την θυμάμαι να την αντιμετωπίζω με τις αναπτυξιακές Εθνικές ομάδες και μου είχε κάνει εντύπωση από τότε, όπως επίσης και η... αριστερόχειρας ακραία (σ.σ. Όλγα Στράντζαλη). Έμαθα ότι πήρε μεταγραφή και στη Γαλατασαράι και περιμένω να την αντιμετωπίσω στο τουρκικό πρωτάθλημα. Είναι από τα κορυφαία του κόσμου και σίγουρα θα βελτιωθεί πολύ για να βοηθήσει στο μέλλον ακόμα περισσότερο την Ελλάδα στην Ευρώπη και στον κόσμο» είπε κλείνοντας η Τάνια Μπόσκοβιτς και στη συνέχεια αποχώρησε από την Ankara Arena για να ξεκουραστεί και να προετοιμαστεί για το ντέρμπι πρωτιάς του Α' ομίλου με αντίπαλο την οικοδέσποινα Τουρκία.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ