1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
24-08-2019 22:55

Τρεις δεκαετίες είχαμε να δούμε τέτοιες εικόνες...

Μετά από 30 χρόνια στο ρεπορτάζ του βόλεϊ δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευχαρίστηση από τα βλέπω και να ξαναβλέπω χαμογελαστά πρόσωπα στην Εθνική βόλεϊ γυναικών.

 

Με τις αδυναμίες μας, με τα "πάνω και τα κάτω" ένα είναι βέβαιο: Είχαμε να δούμε τέτοιες φωτογραφίες στην Εθνική γυναικών τρεις δεκαετίες. Με ή χωρίς τηλεόραση αυτοί που ενδιαφέρονται βλέπουν. Θα έρθει και η τηλεόραση.

Θα πληρώσουν και πιο ακριβά δικαιώματα από τα 120.000 Ευρώ που ήταν το αρχικό πακέτο για τις μεταδόσεις των δύο Ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων. Η νίκη επί της Γαλλίας είναι τεράστια και ανεκτίμητη. Δεν μετριέται σε... Ευρώ.

Το βόλεϊ ήταν και θα είναι το πιο δύσκολο και πιο ανταγωνιστικό ομαδικό άθλημα σε όλο τον πλανήτη. Αυτό δεν αλλάζει και όσοι ξέρουν από αθλητισμό βαθιά μέσα τους το αναγνωρίζουν. Τ

ο γυναικείο βόλεϊ μπορεί να μας δώσει ακόμα περισσότερα χαμόγελα, ειδικά εάν σύλλογοι και προπονητές πιστέψουν πως μπορούν να κάνουν την διαφορά.

Καλή συνέχεια στα κορίτσια και σε όλη την αποστολή στην Άγκυρα. Και στις νίκες και στις λύπες σημασία έχει η προσπάθεια, ο σεβασμός και η ευγένεια.

Πάντα με ψηλά το κεφάλι. Πάντα να μας δίνουν ενέργεια και λίγη χαρά στην πεζή καθημερινότητα μας.

Αυτά έχουμε ανάγκη. Τα αποτέλεσμα θα έρθουν. Ευχαριστούμε...

Κώστας Ασημακόπουλος

 

 

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ