1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-03-2019 01:24

Αρβανίτη, Καραγκούνη: Πέρασαν το πρώτο εμπόδιο στο Σίδνεϊ!

Η Πένυ Καραγκούνη και η Βίκυ Αρβανίτη μπήκαν εντυπωσιακά στα προκριματικά του τουρνουά στο Σίδνεϊ για το παγκόσμιο σιρκουί μπιτς βόλεϊ 2019 και χρειάζονται άλλη μία νίκη για να μπουν στο κυρίως ταμπλό που είναι και ο μεγάλος στόχος στη συγκομιδή βαθμών για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Το ελληνικό δίδυμο νίκησε πριν από λίγο με 2-0 (21-10, 21-16) τις αδελφές Αλίσια Ροκάμπερ / Τζοάνα Ροκάμπερ από την Αυστραλία και προκρίθηκαν στον β΄προκριματικό γύρο όπου το απόγευμα για την Αυστραλία. Ο αγώνας ξεκίνησε 20 λεπτά πριν από τα μεσάνυχτα της Τετάρτης ώρα Ελλάδας.

 

Ετσι το πρωί της Τετάρτης για την Ελλάδα η Βίκυ και η Πένυ θα αντιμετωπίσουν τις ισπανίδες Σορία / Κάρο που έκαναν επίδειξη δύναμης με τις Αυστραλές Λαουρέν / Γκρέγκορι με 2-0 (21-09, 21-06).

 

Το τουρνουά του Σίδνεϊ είναι τριών αστέρων και για το ελληνικό μπιτς βόλεϊ έχει και συμβολική σημασία καθώς στο Μποντάι μπιτς του Σίδνεϊ το 2000 είχαμε την πρώτη συμμετοχή των Εφη Σφυρή, Βάσως Καραντάσιου σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

 

vicky-peny-sydney1.jpgvp15.jpgvicky1.jpgsydneyq24.jpgvicarv.jpgsydneyq2.jpgvicky-peny-sydney.jpgvp15ss.jpgarvaniti.jpgvp1.jpgvp15s.jpgsydneyq.jpg

 

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ