1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
16-01-2019 13:17

Τιμή στις Εθνικές ομάδες από τον Γ.Σ.Κερατέας και η βράβευση σε Μαρτίνο, Μποζοβίτη

Ο Γ.Σ.Κερατέας μεγαλώνει και διευρύνει το αθλητικό και κοινωνικό του έργο στην ευρύτερη περιοχή των Μεσογείων και της Λαυρεωτικής με πρωταγωνιστικές δράσεις στο βόλεϊ, στο μπιτς βόλεϊ αλλά και σε άλλα αθλήματα όπως το μπάσκετ, ο στίβος, ρυθμική, ενόργανη, καράτε, τοξοβολία, σκάκι κλπ.

Με τη συμμετοχή 600 και πλέον φίλων του συλλόγου, αθλητών, αθλητριών, γονέων και φιλάθλων έγινε η ετήσια γιορτή κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Ο πρόεδρος του συλλόγου Θανάσης Ρέρρας καλοσώρισε το 2019 και ευχήθηκε υγεία και επιτυχίες σε όλα τα τμήματα του συλλόγου. Μάλιστα το τμήμα μπάσκετ ήταν και το πιο τυχερό καθώς κέρδισε το φλουρί.

«Κάθε χρόνο μεγαλώνουμε την πρωτοχρονιάτικη πίτα μας για να ανταποκριθούμε στις ανάγκες των νέων τμημάτων, των νέων αθλητών και αθλητριών, των νέων μελών και κυρίως των φίλων του συλλόγου. Είναι τιμή μου να ηγούμαι του ιστορικού συλλόγου της πόλης μας. Ευχαριστώ κάθε οικογένεια, κάθε πολίτη που μας βοηθάει και κυρίως θέλω να ευχαριστήσω τους χορηγούς και υποστηρικτές μας που χάρις σε αυτούς καταφέρνουμε να υλοποιούμε το πλούσιο αγωνιστικό και κοινωνικό μας έργο. Ολα τα τμήματα ανεβάζουν συνεχώς τους στόχους τους. Η κοινωνία είναι κοντά μας και ο Γ.Σ. Κερατέας είναι το σπίτι της νεολαίας μας και ευχαριστώ τους γονείς που μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους», δήλωσε ο πρόεδρος του Γ.Σ.Κερατέας Θανάσης Ρέρρας.

Το όνειρο του κολυμβητηρίου

Ο Θανάσης Ρέρρας διατράνωσε το πάγιο αίτημα των κατοίκων της Κερατέας και των γύρω περιοχών για την κατασκευή ενός κολυμβητηρίου αλλά και της ανάγκης για να αναβαθμιστούν οι αθλητικές εγκαταστάσεις του συλλόγου.

Τιμή στις Εθνικές ομάδες

Την τιμητική τους στις εφετινές βραβεύσεις είχαν οι Εθνικές ομάδες βόλεϊ ανδρών και γυναικών που το 2018 σημείωσαν ιστορικές επιτυχίες τόσο με τα μετάλλια που κατέκτησαν στους Μεσογειακούς Αγώνες όσο και με τις αήττητες προκρίσεις στην τελική φάση των Ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων. Την ΕΟΠΕ εκπροσώπησε ο Γενικός Γραμματέας Νεκτάριος Χαλβατζής ο οποίος παρέλαβε την τιμητική πλακέτα και στον χαιρετισμό του αναφέρθηκε στις επιτυχίες, στις μεγάλες προσπάθειες προσπάθειες που έχει κάνει η διοίκηση Καραμέτσου αλλά και στη βοήθεια που υπήρξε από τον υφυπουργό αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη.

Βραβεία σε Μαρτίνι, Αναγνωστοπούλου, Μποζοβίτη

Τιμήθηκαν επίσης:

Ο εφοπλιστής Αθανάσιος Μαρτίνος για τη μεγάλη υλική και ηθική προσφορά του προς τον σύλλογο και προς την κοινωνία της Κερατέας γενικότερα.

Η Πανελληνιονίκης, Μεσογειονίκης και Βαλκανιονίκης της δισκοβολίας Κρίστι Αναγνωστοπούλου που ανήκει στον Γ.Σ.Κερατέας.

Στον υπεύθυνο του τμήματος βόλεϊ του Γ.Σ.Κερατέας Ιωάννη Μποζοβίτη για την προσφορά του στα τμήματα βόλεϊ.

 

pita3.jpgpita10.jpgpita4.jpgpita8.jpgpita1.jpgpita9.jpgpita6.jpgpita2.jpgpita5.jpgpita7.jpg

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ