1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
03-01-2015 16:58

Ανάκαμψη ή υπέρβαση;

Επιστροφή στις νίκες ή γκρίνια και εσωστρέφεια; Το ματς της Κηφισιάς με την ΜΕΝΤ (Κυριακή, 18.30) είναι περισσότερο υποχρέωση του ενός, κι αυτός ο ένας είναι ο γηπεδούχος ΑΟΚ. Οι παίκτες του Κώστα Αρσενιάδη προέρχονται από την χειρότερη εμφάνιση τους στη σεζόν κόντρα στον ΠΑΟΚ, και θέλουν τη νίκη για να διατηρηθούν κοντά στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας.

Από την άλλη, στη ΜΕΝΤ είναι ικανοποιημένοι με τη μέχρι στιγμής συγκομιδή τους, και δεν έχουν τίποτα να χάσουν στην αναμέτρηση κόντρα στην Κηφισιά. Ο Σπύρος Γκολίτσης δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Ζένια Γκόρτσανιουκ, ο οποίος αποχώρησε από την ομάδα της Τούμπας, έχοντας βρει πλέον νέα επαγγελματική στέγη στο Κατάρ. Το κενό του αναμένεται να καλύψει η επιστροφή του Δημήτρη Χατζηηλιάδη, ο οποίος δεν αγωνίστηκε κόντρα στην Ορεστιάδα.

Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι η Κηφισιά είναι αήττητη στην έδρα της, ενώ και η ΜΕΝΤ δεν έχει εκτός έδρας επιτυχία μέχρι στιγμής.

Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015

Γυμναστήριο «Ζηρίνειο» Κηφισιάς 18.30: Α.Ο. Κηφισιάς - Ένωση Τούµπας
Διαιτητές: Μουλά Λεμονιά, Μυλωνάκης. Παρατηρητής: Βαρθαλίτης. Επόπτες: Καλομοίρης, Διαμαντής. Γραμματεία: Σωτοπούλου.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ