Εκτυπώστε τη σελίδα
02-01-2015 21:33

Πλήρης ο Φοίνικας υποδέχεται τον... αγανακτισμένο Εθνικό

Από τα σημαντικότερα παιχνίδια της 11ης αγωνιστικής διεξάγεται στην Σύρο, με τον Φοίνικα να υποδέχεται τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης (3/1, 20.00, Novasports-1, Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Μουλά Ειρήνη).
O Φοίνικας Σύρου προέρχεται από την ήττα στον αγώνα με τον Ολυμπιακό και μοιράζεται την 5η θέση της βαθμολογίας με τον Παναθηναϊκό. Στοχεύει στην 7η νίκη του στο πρωτάθλημα ώστε να διατηρηθεί σε τροχιά εισόδου στην πρώτη τετράδα. Στα ευχάριστα, ο Ράτκο παβλίσεβιτς υπολογίζει σε όλους τους αθλητές του, καθώς επιστρέφει ο Ηλίας Λάππας που αντιμετώπιζε πρόβλημα στο γόνατο και δεν αγωνίστηκε με τον Ολυμπιακό.

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης βρίσκεται στη 3η θέση της βαθμολογίας και όπως και ο Φοίνικας στοχεύει στην 7η νίκη του. Προέρχεται από την εντός έδρας νίκη επί του Παναθηναϊκού.
Χωρίς πασαδόρο

Το μεγάλο πρόβλημα του Εθνικού είναι ότι δεν έχει «καθαρόαιμο» πασαδόρο καθώς ο Βόσνιος Ζάρκο Κίσιτς έπαθε λουμπάγκο και είναι κλινήρης και ο Σταύρος Κασαμπαλής βρίσκεται με την Εθνική Εφήβων καθώς η ΕΟΠΕ και οι ομοσπονδιακοί προπονητές δεν του χορήγησαν άδεια. Μοιραία θα πρέπει να βρεθεί λύση ανάγκης για τη θέση του πασαδόρου.