1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
07-01-2013 15:18

Αλέκος Λεώνης: «Ο χαμός του Νίκου θα μας ενώσει»

Ο αδόκητος χαμός του Νίκου Σαμαρά έχει συγκλονίσει την οικογένεια του βόλεϊ κι όχι μόνο... Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Αλέκος Λεώνης που γνώριζε καλά τον Σαμαρά και είχε συχνή επαφή μαζί του φιλοξενήθηκε στον «αέρα» του «Sentra 103,3» και μίλησε για τον αδικοχαμένο αθλητή.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λεώνη:

«Καταλαβαίνουμε πόσο μάταιοι και ματαιόδοξοι είμαστε εμείς οι άνθρωποι του αθλητισμού. Είμαστε επισκέπτες σ' αυτόν τον κόσμο και καθόμαστε και στεναχωριόμαστε και τσακονώμαστε...

Εχουν περάσει πολλοί αθλητές από τα χέρια μου για τους οποίους θα μπορούσα να γράψω ένα βιβλίο., Αλλά ο Σαμαράς ήταν ένα βιβλίο μόνος του. Ήταν ιδιαιτέρος τόσο για αγωνιστικούς, όσο και για εξωαγωνιστικούς λόγους. Είχαμε μια ανοδική πορεία μαζί στον Ηρακλή το 2000. Αυτοί είναι οι αγωνιστικοί.

Δεν ασχολιόταν μόνο με το βόλεϊ. Οσες ώρες ήταν στο γήπεδο άλλες τόσες ήταν έξω και συζητούσε με αθλητές και προπονητές, όχι μόνο για το βόλεϊ, αλλά για πολλά θέματα. Από το '99 τον ήξερα. Συναντιόμασταν και μιλούσαμε για όλα τα θέματα όποτε ερχόταν στην Αθήνα, εκεί στο Μίλωνα και μιλούσαμε τόσο για το άθλημα, όσο και για άλλα θέματα.

Τα σωματικά του προσόντα ήταν τέτοια που δύσκολα συναντάς αθλητή με τα προσόντα του Νίκου ακόμα και σήμερα. Και τα συνδύαζε με τεχνική. Τον σέβονταν όλοι ως αντίπαλο. Το βόλεϊ γι αυτόν ήταν τρόπος ζωής. Καθόταν με αθλητές, προπονητές και μίλαγε για ώρες μετά για το άθλημα. Το σπίτι του δεν ήταν μόνο η Ορεστιάδα. Σε όποια ομάδα πήγαινε την έκανε σπίτι του. Εχουμε συγκλονιστεί.

Επειδή γνώριζε όλο τον κόσμο του βόλεϊ, θα μας ενώσει κι αυτό είναι το τελευταίο μεγάλο καλό που θα μας κάνει. Ο Νίκος θα ζει για πολλά χρόνια ακόμα».

 

Ακούστε ΕΔΩ το ηχητικό.


πηγή: sentragoal.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ