Εκτυπώστε τη σελίδα
12-06-2013 14:51

Κοινός προγραμματισμός ΕΣΑΠ - ΕΟΠΕ για τον αγωνιστικό προγραμματισμό 2013-14

Επιτέλους μετά από πολλά χρόνια ΕΣΑΠ και ΕΟΠΕ κάθησαν από νωρίς σε ένα τραπέζι για να προγραμματίσουν από κοινού το αγωνιστικό καλαντάρι της περιόδου 2013-14.


Στο πλαίσιο του ενιαίου αγωνιστικού προγραμματισμού για την σεζόν 2013-14 εκπρόσωποι της ΕΣΑΠ και της ΕΟΠΕ συναντήθηκαν σήμερα το πρωί στα γραφεία της ομοσπονδίας και συζήτησαν από κοινού τις αγωνιστικές ημερομηνίες για το πρωτάθλημα της Volleyleague 2013-14, των υπολοίπων εθνικών πρωταθλημάτων, των Εθνικών ομάδων, των πρωταθλημάτων υποδομής αλλά και των διεθνών διοργανώσεων.
 
 
Η προσπάθεια που γίνεται από κοινού έχει στόχο να υπάρξει σωστός προγραμματισμός, χωρίς επιβαρύνσεις των αθλητών και παράλληλες διοργανώσεις. Οι δύο πλευρές κατέγραψαν προτάσεις, παρατηρήσεις και νέες ιδέες και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την Τετάρτη 19 Ιουνίου οπότε θα γίνει ο οριστικός προγραμματισμός.

Την ΕΣΑΠ εκπροσώπησαν ο πρόεδρος της Επιτροπής πρωταθλήματος Γιώργος Λεoνταρίτης και ο υπεύθυνος αγωνιστικού τμήματος της ΕΣΑΠ Γιώργος Κερκινές. Την ΕΟΠΕ εκπροσώπησαν ο πρόεδρος της ΚΕΠ Χρήστος Σύλλας, ο τεχνικός διευθυντής των Εθνικών ομάδων Περικλής Μπακοδήμος, ο διευθυντής της ΕΟΠΕ Χάρης Σπηλιάκος και η υπεύθυνη αγωνιστικού Μαρία Μαρία Μάρκου.

ο πρόεδρος της Επιτροπής πρωταθλήματος Γιώργος Λεoνταρίτης δήλωσε:

«Η πρώτη συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα. Την προσεχή Τετάρτη θα έχουμε μία ακόμα συνάντηση για να οριστικοποιήσουμε το αγωνιστικό πρόγραμμα. Πρόθεση της ΕΣΑΠ και της ΕΟΠΕ είναι να καθιερώσουμε αυτές τις συναντήσεις ώστε να προγραμματίζουμε εγκαίρως τα προγράμματα των εθνικών πρωταθλημάτων έχοντας προβλέψει τις υποχρεώσεις των Εθνικών ομάδων, των ομάδων μας στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα και τις υποχρεώσεις των πρωταθλημάτων υποδομής και άλλα γεγονότα που επηρεάζουν τον προγραμματισμό. Στόχος μας είναι το συντομότερο δυνατό να δώσουμε στα σωματεία το αγωνιστικό πρόγραμμα της αγωνιστικής περιόδου 2013-14 και το ίδιο θέλει να κάνει η ΕΟΠΕ με τα υπόλοιπα εθνικά πρωταθλήματα και τις Εθνικής ομάδες».

 

Φωτογραφία: Ο πρόεδρος της ΚΕΠ Χρήστος Σύλλας και ο πρόεδρος επιτροπής πρωταθλήματος Volleyleague Γιώργος Λεονταρίτης.

 
Πηγή: volleyleague.gr

2 σχόλια

  • Comment Link Sdf Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2013 20:38 posted by Sdf

    Απιστευτο....Στη Ελλαδα που σκηλοτρωγομαστε καποιοι συνεργαζωνται.Ειλεικρινα ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ

  • Comment Link AKG Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2013 17:16 posted by AKG

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΤΙ ΣΩΣΤΟ.