1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
30-03-2016 19:26

Στη μάχη της πρόκρισης η Εθνική νεανίδων

Με αντίπαλο την Ρουμανία ξεκινά αύριο το απόγευμα (16:00) τις υποχρεώσεις της η Εθνική Νεανίδων στον προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που φιλοξενείται στην 'Βλάντε Ντίβατς Χάλα' στην πόλη Βρίνιατσκα Μπάνια της Σερβίας.
Η αποστολή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος (που συνταξίδεψε με την Εθνική Εφήβων καθώς αγωνίζεται στην ίδια πόλη για τα αντίστοιχα προκριματικά) έφτασε αργά το απόγευμα στην Βρίνιατσκα Μπάνια και αυτή την ώρα προπονείται στο γήπεδο όπου θα γίνουν οι αγώνες.

«Πηγαίνουμε με αισιοδοξία ότι μπορούμε να πάρουμε την πρόκριση παρά τις δυσκολίες. Η Λευκορωσία μετά από χρόνια παρουσιάζει ομάδα στα προκριματικά, η Ρουμανία είναι μια ομάδα που την γνωρίζουμε αν και δεν είχαμε παίξει μαζί της στο φετινό Βαλκανικό, ενώ η Σερβία είναι το φαβορί καθότι αγωνίζεται και εντός έδρας. Το πιο σημαντικό ματς είναι αυτό κόντρα στην Ρουμανία που πρέπει να κερδίσουμε για να πάρουμε και ψυχολογία», δήλωσε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Γιάννης Ανδρεάδης.

Η μεγάλη απώλεια της Εθνικής ομάδας είναι αυτή της αρχηγού Κατερίνας Παπαζόγλου (έχει υποστεί ρήξη χιαστού) κι όπως εξήγησε ο κ. Ανδρεάδης:
«Κάλεσα περισσότερες ακραίες για να μπορέσουμε να καλύψουμε το κενό της Παπάζογλου κι έτσι πήρα μια καθαρόαιμη διαγώνια. Ειδικά στο κομμάτι της υποδοχής που είναι πολύ σημαντικό ήθελα να έχουμε περισσότερες λύσεις, αλλά από κει και πέρα οι ηγέτες γεννιούνται μέσα στους αγώνες. Μπορεί να έχουμε στη σύνθεση μας τρεις κορασίδες, τις Αλεξάκου, Καρακάση, Τσελέπη, αλλά θεωρώ ότι έχουμε και την εμπειρία για να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες».

Την απευθείας πρόκριση στα τελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος παίρνει ο 1ος του ομίλου, ενώ ο δεύτερος και ο καλύτερος τρίτος όλων των ομίλων θα αγωνιστούν στα μπαράζ πρόκρισης.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Γιάννης Ανδρεάδης και ο συνεργάτης του Βαγγέλης Σταθόπουλος επέλεξαν για το ταξίδι στη Σερβία τις ακόλουθες αθλήτριες:
Αικατερίνη Βλάχου (ΑΟ Αιγάλεω)
Γεωργία Τσελέπη (ΓΣΚ Ηρακλής)
Μαρία-Ελένη Λύρα (ΓΣΚ Ηρακλής)
Άννα-Λαμπρινή Πήττα (ΑΣ Άρης)
Ελένη Καρακάση (ΑΟ Μαρκοπούλου)
Ευφροσύνη Αλεξάκου (ΑΟ Μαρκοπούλου)
Ασημίνα Νικολογιάννη (ΑΟ Μαρκοπούλου)
Ελένη-Ελπίδα Μιλεντίγιεβιτς (Ολυμπιακός ΣΦΠ)
Αριστέα Τοντάϊ (ΑΕΚ Αθηνών)
Χρυσάνθη Σταματίου (ΑΣ Άρης)
Άλκηστις Καραφουλίδου (ΑΣ Μακεδόνες Αξιού)
Βασιλική-Μαρία Διάλλα (ΕΑ Λαρίσης)

Το πρόγραμμα των αγώνων του προκριματικού ομίλου του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος έχει ως εξής:
31/3/16, 16.00, Ρουμανία – Ελλάδα
1/4/16, 16.00, Ελλάδα – Λευκορωσία
3/4/16, 21.00, Ελλάδα – Σερβία

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ