1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-08-2013 23:10

«Θερμά συγχαρητήρια» από ΠΑΣΑΠ και εύσημα από Γκράσα

Συγχαρητήρια ανακοίνωση για την 12η θέση της εθνικής Κορασίδων εξέδωσε ο ΠΑΣΑΠ.

Αναλυτικά:

«Το ΔΣ του ΠΑ.Σ.Α.Π εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στις διεθνείς και τους προπονητές της Εθνικής Κορασίδων, που επέστρεψαν πριν από λίγες ώρες από την Ταυλάνδη, για την υπερπροσπάθεια που κατέβαλλαν στο Νακόν Ρατσασίμα και την ιστορική  κατάκτηση της 12ης θέσης στην παρθενική τους παρουσία σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα».


Το γεγονός άλλωστε, ότι μετά τον τελευταίο αγώνα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος με την Ταϊπέι, ο Βραζιλιάνος πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Βόλεϊ, Άρι Γκράσα, συνεχάρη προσωπικά όλα τα μέλη της ελληνικής αποστολής εκφράζοντας την πεποίθηση πως «αυτή η Εθνική μπορεί να κάνει ξανά μεγάλη δύναμη στο παγκόσμιο βόλεϊ την Ελλάδα», αποτελεί αν μη τι άλλο, τιμή για τα κορίτσια των ομοσπονδιακών Τάκη Φλώρου και Γιάννη Καλμαζίδη, που πλέον έχουν ανάγκη την απαραίτητη στήριξη και εμπιστοσύνη της ΕΟΠΕ, προκειμένου με σωστή δουλειά, προγραμματισμό και οργάνωση, να μας χαρίσουν στο μέλλον ανάλογες διακρίσεις.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ