1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-11-2018 07:53

Με Τάκη Φλώρο θα πορευτεί ο Άρης. «Ξέρω που έχω έρθει και τι απαιτήσεις έχει η ομάδα»

Ο Τάκης Φλώρος είναι ο διάδοχος του Στέλιου Κουτουνίδη στον πάγκο του Άρη, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του συλλόγου.
Ο πολύπειρος τεχνικός που έχει συνδέσει το όνομά του με ιστορικές επιτυχίες της εθνική ομάδα γυναικών αφού αποτέλεσε πέντε φορές ομοσπονδιακός τεχνικός με αποκορύφωμα τους Ολυμπιακούς του 2004 στην Αθήνα ενώ σε συλλογικό επίπεδο έχει εργαστεί σε ΧΑΝΘ(άνδρες), Ηρακλή (γυναίκες), ΠΑΟΚ (άνδρες-γυναίκες), Ήφαιστο Δράμας (άνδρες) και Παναθηναϊκό (γυναίκες), δήλωσε για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων:

«H ομάδα μας ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας της με τον Τάκη Φλώρο.. Ο νέος μας προπονητής στις πρώτες του δηλώσεις είπε: « Ξέρω που έχω έρθει και ξέρω τις απαιτήσεις της ομάδας. Είμαι χαρούμενος που ήρθα σε αυτήν την ομάδα. Θα κάνουμε και εγώ και οι υπεύθυνοι του τμήματος μαζί με τα κορίτσια ότι καλύτερο, για το μέλλον και την πορεία της ομάδας.» 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ