1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
29-06-2015 19:16

«Έκλεισε» τον πρώτο ξένο η Παναχαϊκή

Ένας παλιός γνώριμος των ελληνικών γηπέδων επιστρέφει στο πρωτάθλημα της Volleyleague, αυτή τη φορά με τη φανέλα της Παναχαϊκής. Ο λόγος για τον Κουβανό Σιριάνις Μέντεζ Ερνάντεζ, ο οποίος έχει αγωνιστεί με τα χρώματα του Άρη. 

Η ανακοίνωση της Παναχαϊκής:

Η διοίκηση της ομάδας βόλεϊ της Παναχαϊκής, ανακοινώνει την συμφωνία της με τον Κουβανό ακραίο Μεντεζ Ερνάντεζ (Sirianis Mendez Hernandez) που θα αποτελέσει τον πρώτο ξένο για την αγωνιστική περίοδο 2015-16.

Ο Μεντεζ είναι γεννημένος στην Κουβά στις 14 Μαρτίου του 1983, έχει ύψος 1.96 και έχει χριστεί διεθνής καθώς έχει αγωνιστεί στην Εθνική Κούβας από το 2001 ως το 2005.

Ο Κουβανός είναι γνώριμος και στους ελληνικούς φιλάθλους από την θητεία του στον Αρη Θεσσαλονίκης την περίοδο 2010-11 ενώ έχει αγωνιστεί επίσης στα πρωταθλήματα Πολωνίας, Κούβα και Κατάρ.

Η διοίκηση της Παναχαϊκής έχει στα χέρια της το προσύμφωνο συνεργασίας με τον Κουβανό παίκτη ο οποίος αναμένεται στην Ελλάδα στις αρχές Αυγούστου ώστε να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ