1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
27-03-2015 00:40

Στο χιονισμένο Μπόροβετς έφτασαν οι κορασίδες

Σαμόκοβ Βουλγαρίας, Απόστολή ΠΣΑΤ: Ηλίας Παπαϊωάννου
Έπειτα από ένα κουραστικό ταξίδι 6,5 ωρών από το Κιλκίς η αποστολή της Εθνικής Κορασίδων έφτασε στο Μπόροβετς, το παλαιότερο χιονοδρομικό κέντρο της Βουλγαρίας.
Με φόντο το χιονισμένο τοπίο η ομάδα μας κατέλυσε στο ξενοδοχείου, του πρώην διεθνή Βούλγαρου άσου του Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, Ντίμο Τόνεφ, ο οποίος επεφύλαξε ένα εγκάρδιο καλωσόρισμα στη «γαλανόλευκη» αποστολή.

Στο ξενοδοχείο του προπονητή πλέον, Τόνεφ, το οποίο βρίσκεται σε απόσταση 9 χιλιομέτρων από το Σαμόκοβ, την έδρα που θα φιλοξενήσει τους αγώνες του Α’ ομίλου του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος U18, εκτός της ελληνικής αποστολής διαμένει και η ομάδα της Ιταλίας, γεγονός που "με το καλημέρα" προκάλεσε… μουρμούρες, περί αντιμετωπισης των δυο διοργανωτών "δύο μέτρων και δύο σταθμών", καθώς το ξενοδοχείο «Αρένα», όπου κατέλυσαν οι Γερμανία, Σερβία, Ρωσία και Σλοβενία είναι σχεδόν… μεσοτειχία με το γήπεδο.

Η πρώτη προπόνηση της Εθνικής μας στο γήπεδο των αγώνων είναι προγραμματισμένη για αύριο στις 17.30

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ