1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Το πρόγραμμα και οι διαιτητές των Εθνικών πρωταθλημάτων για το διάστημα 10-11 Απριλίου 2024.
Ο Απόστολος Οικονόμου είναι ο διάδοχος του Γιονούς Οτσάλ στον πάγκο της εθνικής Γυναικών. Η ανακοίνωση της ΕΟΠΕ αναφέρει:
Aλλαγές στον πάγκο της ΑΕΚ και της εθνικής γυναικών...
Πραγματοποιήθηκαν οι κληρώσεις των προκριματικών των Ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων ανδρών και γυναικών. Στους άνδρες η Ελλάδα κληρώθηκε με την Βόρεια Μακεδονία και την Γεωργία και οι γυναίκες με την Αυστρία και την Βόρεια Μακεδονία.
Όπως όλος ο κόσμος του βόλεϊ, έτσι και η πρώην διεθνής λίμπερο Ξανθή Μυλωνά που υπήρξε κολλητή φίλη εντός και εκτός γηπέδου με την Ρούξι Ντουμιτρέσκου δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει τον άδικο χαμό της.
Σοκαρισμένος είναι ο Τάκης Φλώρος όπως και όλη η βολεϊκή κοινότητα από το πρωί της Δευτέρας με την είδηση για τον άδικο χαμό της Ρούξι Ντουμιτρέσκου.
ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΛΕΜΟΝΙΔΗ Με το “καλημέρα” η Μπλάνκα Φαριόλ έδειξε ότι είναι σπουδαία μπλοκέρ και στο ματς με τον Ηλυσιακό έκανε 6 μπλοκ σε 3 σετ. Και είναι πρώτη σε αποτελεσματικότητα με 0,0328 μπλοκ/σετ με 14 επιτυχίες σε 3 ματς. Δεύτερη  η Πόπιτς του ΑΟ Θήρας με 43 επιτυχίες σε 16 ματς και μέσο όρο 0,0169.
O  ΠΑΣΑΠ εξέδωσε ανακοίνωση, λιβάνισε τον Υπουργό Αθλητισμοί και κατήγγειλε ανώνυμες πένες, που εξυπηετούν αλλότρια συμφέροντα. Η ανακοίνωση:
Μετά από αρκετές άτυπες συναντήσεις παλαίμαχων, διαπιστώθηκε η ανάγκη να δημιουργηθεί «Πανελλήνιος Σύλλογος Παλαίμαχων Διεθνών Πετοσφαιριστών».
Με την ολοκλήρωση των Ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων γυναικών και ανδρών έκλεισε ο κύκλος των Εθνικών ομάδων για το 2023. Ένα ταξίδι με ωραίες και δύσκολες στιγμές.
Μετά από έναν επικό τελικό διάρκειας 141 λεπτών η Τουρκία μπόρεσε να ανέβει στην κορυφή της Ευρώπης έχοντας σε μεγάλη μέρα την εκπληκτική Μελίσα Βάργκας που σταμάτησε στους 41 πόντους.
Η πασαδόρος Μάγια Ογκνένιοβιτς που στο παρελθόν πέρασε από τον Ολυμπιακό γύρισε για τη Σερβία την αναμέτρηση με την Ολλανδία και έστειλε την ομάδα της στον τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος όπου θα αντιμετωπίσει την Τουρκία (Κυριακή, 3/9, 21:00).
Ολοκληρώθηκε και η προημιτελική φάση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα γυναικών και πλέον όλο το ενδιαφέρον στρέφεται στις Βρυξέλλες όπου θα διεξαχθούν ημιτελικοί και τελικοί.
Το σφάξιμο της Εθνικής ανδρών στο φινάλε του αγώνα με το Ισραήλ από τον δεύτερο διαιτητή Vlatko Ristovski για την πρεμιέρα του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος θα το θυμούνται για χρόνια όσοι το έζησαν, θα διδάσκεται στα σεμινάρια διαιτησίας και θα δίνει εξήγηση γιατί το Ευρωπαϊκό βόλεϊ θα παραμένει αγκυλωμένο διοικητικά και οργανωτικά στα στενά όρια της Βαλκανικής χερσονήσσου.
Με πολύωρη καθυστέρηση έφτασε στην Αθήνα η Εθνική γυναικών που ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.
Το πανόραμα του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος γυναικών - Ημέρα 9η.
Πριν φύγει η εθνική βόλεϊ γυναικών για τη Γερμανία οι περισσότεροι στοιχημάτιζαν ότι δεν θα πάρει σετ, τελικά κέρδισε τη Σουηδία που πέρασε στην επόμενη φάση, έχασε στο τάι μπρέικ από το Αζερμπαϊτζάν και δυσκόλεψε την πρώτη στον κόσμο Τουρκία, που κέρδισε τα δυο σετ με 26-24 και 28-26.
Στην πρώτη της παρουσία σε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα η Λαμπρινή Κωνσταντινίδου δεν μπόρεσε να πανηγυρίσει την πρόκριση μας στις 16 καλύτερες ομάδες, αλλά κρατά τη συνολική εικόνα της ομάδας και δηλώνει αισιόδοξη για τη συνέχεια.
Περήφανος για την ομάδα του και την προσπάθεια που έκανε, αλλά απογοητευμένος από τον αποκλεισμό της Εθνικής από την επόμενη φάση του Ευρωβόλεϊ δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα ο Γιουνούς Οτσάλ.
Με ήττα κόντρα στην κάτοχο του VNL Τουρκία ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στον Γ' όμιλο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος η Εθνική γυναικών κι αποχαιρέτησε άδοξα τη διοργάνωση.
Το πανόραμα του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος γυναικών - Ημέρα 7η.
Στο πρόσωπο της Μαριαλένας Αρτακιανού ήταν ζωγραφισμένη η απογοήτευση κι η στεναχώρια, για το τελικό αποτέλεσμα που μας έχει φέρει σε εξαιρετικά δύσκολη θέση.
Η Εθνική γυναικών προηγήθηκε δύο φορές στο σκορ, ωστόσο το Αζερμπαϊτζάν ήταν αυτό που χαμογέλασε στο φινάλε του αγώνα και πλέον η Εθνική ομάδα για να ελπίζει σε πρόκριση στις 16 καλύτερες ομάδες του Ευρωβόλεϊ χρειάζεται νίκη με καθαρό σκορ στον αυριανό αγώνα της με την Τουρκία (23/8, 18:00, ΕΡΤ3).
Σελίδα 1 από 52

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ