1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
23-08-2021 21:16

Γιάννης Αθανασόπουλος: «Εχω ανάμεικτα συναισθήματα» (vid)

O νικητής προπονητής της Τσεχίας, Γιάννης Αθανασόπουλος, ήταν φανερά συναισθηματικά φορτισμένος μετά το τέλος του αγώνα καθώς όπως είπε βλέποντας φιλικά του πρόσωπα από την Ελλάδα στεναχωρημένα, δεν θα μπορούσε να είναι τόσο χαρούμενος όσ θα ήθελε μετά από μία τόσο μεγάλη νίκη της ομάδας του.

«Στον Εθνικό ύμνο ήμουν συναισθηματικά φορτισμένος, αλλά μετά τελείωσε. Στα δύο πρώτα σετ δεν ήμασταν στο επίπεδό μας. Η Ελλάδα ήταν πολύ καλή, η Ανθούλη τελείωσε πολλές δύσκολες μπάλες. Ήταν δύσκολο να προσαρμοστούμε γιατί όταν η Ελλάδα βγάζει καλή υποδοχή με αυτό το σχήμα είναι δύσκολη να την αντιμετωπίσεις. Γι'αυτό άλλαξα και την ακραία μας που είχαν 0/14 επιθέσεις.

Στο δεύτερο σετ μπορώ να πω ότι σταθήκαμε τυχεροί. Έκανα τέσσερις αλλαγές, ήταν 23-18 αλλά έλεγα ότι στις δύσκολες στιγμές έπρεπε να είμαστε μαζί και τα καταφέραμε. Αν ήταν κάποια άλλη ομάδα απέναντί μας θα ήμουν πολύ περισσότερο χαρούμενος, το να βλέπω φιλικά πρόσωπα στεναχωρημένα δεν με κάνει εμένα χαρούμενο. Έχω ανάμεικτα συναισθήματα».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ