1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
18-08-2021 23:39

Ναράνχο: «Είδαμε τι πρέπει να διορθώσουμε», Βασιλαντωνάκη: «Πρέπει να βγάλουμε ψυχή»

Ο Γκιγιέρμο Ναράνχο στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα παραδέχθηκε την ανωτερότητα της Βουλγαρίας, στάθηκε στις στιγμές που είχαμε και στη βελτίωση που πρέπει να υπάρξει στη συνέχεια, ενώ η Ανθή Βασιλαντωνάκη τόνισε ότι δεν παίξαμε καλά και θα πρέπει να βγάλουμε περισσότερη ψυχή μέσα στο γήπεδο.

Από την πλευρά του ο Ισπανός τεχνικός τόνισε:

«Η Βουλγαρία είναι πολύ δυνατή ομάδα, το γνωρίζαμε αυτό. Στο πρώτο και στο τρίτο σετ είχαμε τις στιγμές μας. Στο ξεκίνημα ήμασταν στην αρχή μπροστά και παλεύαμε. Είδαμε τα πράγματα που πρέπει να διορθώσουμε για τη συνέχεια του ευρωπαϊκού. Θα συνεχίσουμε την δουλειά. Είναι καλύτερα που τα αρνητικά στοιχεία έγιναν στην πρεμιέρα παρά αργότερα».

Η Ανθή Βασιλαντωνάκη ήταν πιο σκληρή στη δική της ανάλυση του αγώνα...

«Δεν παίξαμε καθόλου. Δεν ήταν καλή πρεμιέρα για εμάς. Η Βουλγαρία ούτε αυτή έπαιξε καλά γι'αυτό ήταν γεμάτα τα σετ και έπρεπε να πιέσουμε και άλλο. Δίκαια νίκησε η Βουλγαρία. Ελπίζω η συνέχεια να είναι καλύτερη, να βγάλουμε περισσότερη ψυχή στο γήπεδο γιατί αλλιώς θα είναι δύσκολα τα πράγματα για εμάς. Κολλήσαμε σε μία περιστροφή και στα τρία σετ, δεν ξέρω πως έγινε αυτό και δεν μπορούσαμε να βρούμε αυτό το κάτι για να περάσουμε μπροστά. Σε εκείνα τα σημεία νιώσαμε μία πίεση που δεν θα έπρεπε να υπάρχει απέναντι σε ομάδες θεωρητικά καλύτερες από εμάς. Πρέπει να αποβάλλουμε αμέσως την πίεση, να αφήσουμε το παιχνίδι πίσω μας και να συνεχίσουμε καλύτερα στον όμιλό μας».

Media



Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ