1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
03-09-2019 17:19

Πρώτη με οκτώ απουσίες για τους άνδρες του Ολυμπιακού

Την Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε στο «Μελίνα Μερκούρη» του Ρέντη η πρώτη συνάντηση της ανδρικής ομάδας του Ολυμπιακού. Αρκετές ήταν οι απουσίες για τους «ερυθρόλευκους» με οκτώ παίκτες να απουσιάζουν με τις Εθνικές τους ομάδες ενόψει του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος (12-29/9). 
Συγκεκριμένα απουσίαζαν οι Έλληνες διεθνείς Γιώργος Πετρέας, Μενέλαος Κοκκινάκης, Κώστας Στιβαχτής, Ραφαήλ Κουμεντάκης, Γιώργος Παπαλεξίου, Θοδωρής Βουλκίδης ο Έμιτ Τερβαπόρτι που βρίσκεται με την Εθνική Φιλανδίας και ο Μίχαλ Φίνκερ με την Εθνική Τσεχίας. Το παρών έδωσαν έξι συνολικά αθλητές, οι 5 νεοαποκτηθέντες Ρόλαντ Γκέργκι, Γκαζμέντ Χουσάι, Δημήτρης Ριζόπουλος, Άκης Ασπιώτης, Δημήτρης Τζιάβρας και ο Ανδρέας Ανδρεάδης.

Παράλληλα στις πρώτες προπονήσεις που διεξάγονται υπό την επίβλεψη του βοηθού του κ. Μπενίτεθ, Αντώνη Βουρδέρη θα μετέχουν και οι νεαροί Μαγγανάς, Στράτος, Δορδοκίδης και Ζωγραφάκης από την ομάδα Νέων της Ακαδημίας βόλεϊ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ