1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
02-09-2019 17:28

Από το Ορμένιο Ορεστιάδας στην Βουδαπέστη για την Εθνική!

Αρκετοί ήταν οι Έλληνες που βρέθηκαν στην Λάζο Παπ Αρένα στη Βουδαπέστη για να παρακολουθήσουν και να στηρίξουν την Εθνική γυναικών κόντρα στην Βουδαπέστη. Ένας από αυτούς ήταν και ο Τριαντάφυλλος Μολδοβανίδης, παιδικός φίλος του γυμναστή της ομάδας Γιάννη Παρασχίδη, ο οποίος ταξίδεψε αυθημερόν από το Ορμένιο Ορεστιάδας για να δει από κοντά την μεγάλη του αγάπη, την Εθνική ομάδα βόλεϊ γυναικών.
Για όσους δεν γνωρίζουν το Ορμένιο είναι η βορειότερη κατοικημένη περιοχή της Ελλάδας! Ο Τριαντάφυλλος Μολδοβανίδης, μελισσοκόμος στο επάγγελμα είναι μεγάλος θαυμαστής του βόλεϊ και των Εθνικών ομάδων. Μάλιστα είχε βρεθεί και στην αρχή του καλοκαιριού στο Βραχάτι για να δει από κοντά τους αγώνες του ευρωπαϊκού λιγκ και είχε δώσει στις διεθνείς από ένα βαζάκι μέλι.

Ο Μολδοβανίδης ταξίδεψε από το χωριό του στην πρωτεύουσα της Ουγγαρίας και αφού παρακολούθησε τον αγώνα με την Ολλανδία, συνομίλησε με τις αθλήτριες και είχε ιδιαίτερο εναγκαλισμό με τον Γιάννη Παρασχίδη (φωτό).

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ