1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
09-04-2019 00:09

Σοκ με τη Γιώτα στον Ολυμπιακό

Άσχημα τα νέα από τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε η 28χρονη αθλήτρια της ομάδας του Πειραιά.

 

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο  www.fosonline.gr

Σχετικά άρθρα

  • Αγωνία για την Κατερίνα Γιώτα (pics)
    Η μεγάλη άτυχη του Final-4 στις Σέρρες ήταν η Κατερίνα Γιώτα η οποία τραυματίστηκε σε μια ανύποπτη φάση στο αριστερό γόνατο, με την οικογένεια του Ολυμπιακού να στέκεται στο πλευρό της.
  • Κατερίνα Γιώτα: «Μεγάλη τιμή να ζήσουμε μία επιτυχία με την Εθνική» (video)
    Η Κατερίνα Γιώτα, από τα παλαιότερα μέλη της Εθνικής Γυναικών, μίλησε στην κάμερα του volleyball.gr για τη φετινή προσπάθεια της «γαλανόλευκης», τη συνεργασία με τον Ισπανό τεχνικό Γκιγιέρμο Ναράνχο και τη δίψα για διάκριση που υπάρχει στην ομάδα.
  • Για άλλα 3 χρόνια στον Ολυμπιακό η Κατερίνα Γιώτα
    Ο Ολυμπιακός συνεχίζει από νωρίς την στελέχωση του ρόστερ της νέας σεζόν και μετά την Στέλλα Χριστοδούλου, ήρθε η σειρά της Κατερίνας Γιώτα να υπογράψει νέο συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με την ομάδα των «ερυθρολεύκων».
  • «Πικρή κούπα» για τον Ασπιώτη
    Ο Παφιακός κατέκτησε το Κύπελλο Κύπρου πριν από λίγο επικρατώντας με 3-2 της Ομόνοιας, αλλά ο Ακης Ασπιώτης δεν μπορεί να το χαρεί.  Ο Ελλαδίτης διαγώνιος έδωσε ξανά ραντεβού με την ατυχία, αφού στο 17-15 του δεύτερου σετ πάτησε άσχημα στο παρκέ με συνέπεια να τραυματιστεί σοβαρά και να αποχωρήσει.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ