1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
13-01-2019 22:01

Φωτογραφίες σοκ: Σατανιστές και όργια στο «σπίτι του βόλεϊ»

Στους πρόποδες του Υµηττού, µόλις δύο χιλιόµετρα µακριά από την Πλατεία Παιανίας και τη Λεωφόρο Λαυρίου στη θέση «Κόντρες – Βαρέζι» υπάρχουν δύο κλειστά γυµναστήρια που θα µπορούσαν να χωρέσουν όλα τα Μεσόγεια.

 

Το «σπίτι του στίβου» και το «σπίτι του βόλεϊ» σχεδιάστηκαν εν µια νυκτί για τους Ολυµπιακούς Αγώνες της Αθήνας και όµοιά τους δεν υπάρχουν όχι µόνο στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη. Χρειάστηκε έκταση 110 στρεµµάτων που παραχωρήθηκε το 2002 και µε συνοπτικές διαδικασίες από τον ∆ήµο Παιανίας.

∆απανήθηκαν κάτι λιγότερο από 12 εκατ. ευρώ και κατασκευάστηκαν µε τις πλέον σύγχρονες προδιαγραφές της εποχής. Η µελέτη προέβλεπε υπαίθριο συναυλιακό κέντρο, πάρκο αναψυχής, ποδηλατόδροµους, τεχνητή λίµνη και κολυµβητήριο αλλά όλα αυτά δεν ολοκληρώθηκαν ποτέ.

Η κρίση έκοψε τη χρηµατοδότηση συντήρησης των γυµναστηρίων, οι εγκαταστάσεις έγιναν µπαλάκι µεταξύ των εµπλεκόµενων φορέων και το 2011 σταµάτησε η φύλαξή τους. Από τότε άρχισε η παρακµή...

Αγνωστοι λεηλάτησαν συστηµατικά τις εγκαταστάσεις και κυρίως «το σπίτι του βόλεϊ», που ήταν πιο προσβάσιµο από την πλευρά των ξενώνων.

Η έρευνα του «Εθνους» καταγράφει τα αισιόδοξα μηνύματα που στέλνουν η Περιφέρεια Αττικής και ο Δήμος Παιανίας για την επισκευή των ζημιών αλλά ο φωτογραφικός φακός κατέγραψε εικόνες ντροπής που σοκάρουν και προκαλούν οργή για την παρακμή των δύο στολιδιών του ελληνικού αθλητισμού.

Δείτε το αποκαλυπτικό άρθρο ΕΔΩ

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ