1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
31-10-2019 14:13

Ο Γιώργος Μπακοδήμος στον πάγκο της ΑΕΚ για το παιχνίδι με το Αιγάλεω

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται από την Τετάρτη η ΑΕΚ, μετά την παραίτηση του Μανώλη Αποστολογιωργάκη.
Η Ένωση πριν τρεις ημέρες ηττήθηκε από τις Αμαζόνες με 3-0 σετ και το παιχνίδι κόντρα στο Αιγάλεω είναι από τα πλέον κρίσιμα για την γυναικεία ομάδα, αν θέλει να τερματίσει στην 1η θέση της πρι λιγκ και να πάρει την άνοδο για την μεγάλη κατηγορία.

Στον πάγκο της ομάδας για την αναμέτρηση που θα γίνει στο σχολικό Νέας Φιλαδέλφειας θα κάτσει ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής παίδων Γιώργος Μπακοδήμος, ο οποίος συμφώνησε να βοηθήσει την ΑΕΚ μόνο για το παιχνίδι με το Αιγάλεω.

Ο λόγος είναι ότι το καλοκαίρι του 2020 η Ελλάδα θα φιλοξενήσει τον έναν από τους δύο ομίλους του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Κ18 και ο Γιώργος Μπακοδήμος έχει ρίξει το βάρος του στις προπονήσεις των κλιμακίων και των προεθνικών ομάδων για την καλύτερη δυνατή επιλογή αθλητών για την συγκεκριμένη διοργάνωση.

Έτσι, μετά το παιχνίδι με το Αιγάλεω, η ΑΕΚ θα συνεχίσει να ψάχνει για προπονητή, με τον Γιάννη Λάιο να είναι από τα φαβορί.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ