1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
06-01-2015 12:44

Νέα απάντηση του Δρίκου

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Σωτήρης Δρίκος απαντάει ξανά στο άρθρο του Στέφανου Λεμονίδη στο volleynews.gr με τίτλο «Όταν ο Δρίκος ζητούσε αναβολή»

 

Αναλυτικά

"Ποιος το είπε αυτό;". 
"Ο τάδε".
"Τότε δεν έχει σημασία". 
Πόσες φορές το έχουμε ακούσει; Πολλές. Δεν ήθελα να συνεχίσω το "υπέρ επικοινωνιακά αδυνάτου". Νοιώθω όμως ανυπεράσπιστος απέναντι σε δημοσιεύματα που έντεχνα συσκοτίζουν και διαφοροποιούν την πραγματικότητα. Είναι η τελευταία φορά που το κάνω γιατί πιστεύω ότι  έτσι εύκολα διολισθαίνουμε σε κιτς καταστάσεις. Και χάνουμε τελικά όσο δίκιο νομίζουμε πως έχουμε. 

Δεν δικαιολόγησα τον Στέφανο Λεμονίδη για την  ατυχή επίκληση της ασθενούς μνήμης του. Ισχυριζόταν ότι δεν άφησα παίκτη μου να πάει στην Εθνική ομάδα. Κατηγορία που στον ηθικό αθλητικό κώδικα είναι βαριά. Στο σημερινό του δημοσίευμα  χωρίς καμία εξήγηση, για τον αρχικό ισχυρισμό του, με εγκαλεί όχι γιατί δεν άφησα τον παίκτη μου να πάει στην Εθνική ομάδα, αλλά γιατί η ομάδα μου ζήτησε αναβολή λόγω απουσίας του αθλητής της. Επομένως, η μνήμη του  ήταν όντως ασθενής και ο ισχυρισμός του ψευδής. 

 Συγκρίνει το αίτημα αναβολής της τότε ομάδας μου προς την Ε.Σ.Α.Π., το οποίο και δεν ικανοποιήθηκε, με το τωρινό αίτημα  χορήγησης  άδειας απουσίας σε αθλητή της Εθνικής ομάδας, που επίσης δεν ικανοποιήθηκε. Η μη ικανοποίηση  δύο διαφορετικών αιτημάτων δεν τα ταυτίζει. Για την ενημέρωση  των αναγνωστών, οι αναβολές αγώνων της Ε.Σ.Α.Π. την περίοδο 2011-12 ακολουθούσαν τη γενική προκήρυξη πρωταθλημάτων της Ε.Ο.Π.Ε. (προκήρυξη Ε.Σ.Α.Π. 2011-12, σελ.25, άρθρο 9.1 που παραπέμπει στη γενική προκήρυξη πρωταθλημάτων της Ε.Ο.Π.Ε. 2011-12, σελ. 25, άρθρο 20ε).
 
  Στη συνέχεια όμως παραθέτοντας τις τότε ανακοινώσεις Ηρακλή & Ε.Σ.Α.Π. για να ενισχύσει  τον ισχυρισμό του ότι κακώς δε δόθηκε άδεια στον αθλητή της Εθνικής Εφήβων, αυτοαναιρείται, όταν η Ε.Σ.Α.Π. στην ανακοίνωσή της γράφει:" Η απόφαση για την μετάθεση του 3ου αγώνα Φοίνικα – Ολυμπιακού για τις 17 Απριλίου 2012, λόγω υποχρεώσεων του αθλητή Κοκκινάκη  με την Εθνική Εφήβων, δεν λήφθηκε από την Επιτροπή Πρωταθλήματος, όπως αναφέρεται εσφαλμένα στην ανακοίνωση, αλλά ομόφωνα από το Δ.Σ της ΕΣΑΠ που διεξήχθη στις 29 Απριλίου 2012 και στο οποίο παρίστατο και ο εκπρόσωπος του ΤΑΑ Ηρακλής, αφού εκτιμήθηκε ομόφωνα ότι, κλήση αθλητού σε εθνική ομάδα της χώρας μας αποτελεί ύψιστη τιμή και λόγο αναβολής αγώνα της ομάδας στην οποία ανήκει ο διεθνής αθλητής." 

Με δυό λόγια για την Ε.Σ.Α.Π. και τον κύριο Λεμονίδη το 2012 ήταν ύψιστη τιμή η πρόσκληση σε εθνική ομάδα και λόγος αναβολής αγώνα play offs και το 2014 είναι λόγος να ορίζονται αγώνες πάνω στη προετοιμασία και τους αγώνες των Εθνικών ομάδων και να ζητείται άδεια από τους ομοσπονδιακούς προπονητές. 


Ξεπερνάει  όμως τα όρια ο Στέφανος Λεμονίδης όταν γράφει: "Υπάρχει μάλιστα και σχετικό βίντεο, όπου ο Δρίκος διαπληκτίζεται με τον προπονητή του Φοίνικα Σύρου για την αναβολή των αγώνων ζητώντας να "προστατευθεί το προϊόν". Όποιος,-α αφιερώσει χρόνο και παρακολουθήσει το σχετικό βίντεο μπορεί να καταλάβει ότι δεν υπάρχει κανένας διαπληκτισμός (δηλ. ανταλλαγή χτυπημάτων & ύβρεων, δες εδώ) και ότι η συζήτηση γίνεται όχι για τις αναβολές των αγώνων αλλά για τους διπλούς τελικούς χωρίς ρεπό που όριζε η Ε.Σ.Α.Π. στην έδρα του κάθε φιναλίστ.

Υ.Γ. Θα παρακαλούσα τα ηλεκτρονικά μέσα που μου κάνουν τη τιμή και αναδημοσιεύουν τα κέιμενά μου, να παραθέτουν και μία παραπομπή στο ιστολόγιο μου ώστε να δίνεται η δυνατότητα στον αναγνώστη να διαβάζει το κείμενο στην αρχική του μορφοποίηση με τους υπερσυνδέσμους που είναι ανεπτυγμένοι.

Πατήστε ΕΔΩ για το ιστολόγιο του Ομοσπονδιακού τεχνικού

 

3 σχόλια

  • Comment Link ArIS. Τρίτη, 06 Ιανουαρίου 2015 15:00 posted by ArIS.

    Παιδιά ΕΛΕΟΣ ..... το βόλλευ πεθαίνει και εσείς τσακώνεστε πάνω από το κουφάρι του. Αντί να στρώσετε κάτω τον κώλο σας και να δουλέψετε προτιμάτε να μετατρέπετε το άθλημα σε πρωινάδικο. Δεν ξέρω τι συμβαίνει στις άλλες ομοσπονδίες αλλά τόσες πολλές κατίνες δεν φανταζόμουν ότι φιλοξενούσε ο χώρος μας. Ειλικρινά με κάνετε να ντρέπομαι να λέω ότι έπαιζα κάποτε και εγώ και ότι ξόδευα 12 ώρες κάθε μέρα (με χαρά το έκανα βέβαια) για να γίνω καλύτερος.

  • Comment Link  ο μισοπετυχημενος κωουτς Τρίτη, 06 Ιανουαρίου 2015 14:27 posted by ο μισοπετυχημενος κωουτς

    Η καταντια του αθληματος.Να ανεχομαστε τυπους δρικου και λεμονιδη.Και μια ερωτηση προς την εοπε.Οταν κριθηκε ακαταλληλο (αποτυχημενο) το διδυμο Λεωνη-Δρικου τελικα μονο ο Λεωνης ηταν η αποτυχια? Ο αλλος που παρεμεινε και συνεχισε ηταν η επιτυχια? Θα το πληρωσετε ομως αυτο και πολυ ακριβα.Δεν αργει η πτωση σας που θα την πανηγυρισουν εχθροι και φιλοι σας

  • Comment Link ........ Τρίτη, 06 Ιανουαρίου 2015 10:52 posted by ........

    ο στοχος ειναι η ομοσπονδια αν δεν περασει κι αυτη σε κοκκινα χερια δεν θα ησυχασουν καποιοι. για την εσαπ φυσικα κουβεντα που επρεπε να αναβαλλει τον αγωνα κουβεντα...

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ