1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Το πρόγραμμα και οι διαιτητές των Εθνικών πρωταθλημάτων για το διάστημα 10-11 Απριλίου 2024.
 O Ο Κώστας Χριστοφιδέλης είναι ο εκλεκτός της ΕΟΠΕ για τον πάγκο της εθνικής ανδρών.Η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας αναφέρει:
Πραγματοποιήθηκαν οι κληρώσεις των προκριματικών των Ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων ανδρών και γυναικών. Στους άνδρες η Ελλάδα κληρώθηκε με την Βόρεια Μακεδονία και την Γεωργία και οι γυναίκες με την Αυστρία και την Βόρεια Μακεδονία.
Τραυματισμός σοκ του Σπύρου Χάκα, στο ματς μπολ του αγώνα Ίρβιν-Χαβάη. ΠΡΟΣΟΧΗ  σκληρές εικόνες.
O Παναθηναϊκός για 4η φορά στην ιστορία του προκρίθηκε στον τελικό του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς καθώς στον νοκ άουτ ημιτελικό που έγινε στο Μετς επικράτησε του Πηγάσου Πολίχνης με 3-1 σετ πήρε θέση για τον τελικό όπου έχει στόχο να διεκδικήσει το 4ο τρόπαιο στην ιστορία της διοργάνωσης και το τρίτο συνεχόμενο.
Την αύξηση των ομάδων στη διοργάνωση του Νέισονς Λιγκ (Nations League - VNL) από το 2025 αποφάσισε η FIVB. Μετά την επιτυχία του 2023 και το ρεκόρ σε τηλεθέαση αλλά και προσέλευση θεατών οι διοργανωτές έκριναν σκόπίμο να αυξήσουν κατά δύο τις θέσεις στη διοργάνωση του 2025, δηλαδή, από 16 ομάδες που θα έχουμε και το 2024 θα αγωνίζονται 18 ομάδες.
Ο Φλοίσβος Παλαιού Φαλήρου την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου κόβει την πίτα του  στις 6μμ, στο Δημαρχείο Παλαιού Φαλήρου, Τερψιχόρης 51 και Αρτέμιδος.
O  ΠΑΣΑΠ εξέδωσε ανακοίνωση, λιβάνισε τον Υπουργό Αθλητισμοί και κατήγγειλε ανώνυμες πένες, που εξυπηετούν αλλότρια συμφέροντα. Η ανακοίνωση:
Μετά από αρκετές άτυπες συναντήσεις παλαίμαχων, διαπιστώθηκε η ανάγκη να δημιουργηθεί «Πανελλήνιος Σύλλογος Παλαίμαχων Διεθνών Πετοσφαιριστών».
Με την ολοκλήρωση των Ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων γυναικών και ανδρών έκλεισε ο κύκλος των Εθνικών ομάδων για το 2023. Ένα ταξίδι με ωραίες και δύσκολες στιγμές.
Σε μία ομάδα, οι φυσιοθεραπευτές αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι στην καθημερινή λειτουργία της, καθώς διασφαλίζουν την υγεία, την αποκατάσταση και βοηθούν στην αποδοτικότητα των αθλητών.
Πολωνία-Σλοβενία και Ιταλία-Γαλλία είναι τα ζευγάρια των ημιτελικών του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ανδρών. Οι 4 ομάδες θα διεκδικήσουν στη Ρώμη το απόγευμα της Πέμπτης το εισιτήριο για τον τελικό του Ευρωβόλεϊ, ενώ ο χαμένος θα παίξει για το χάλκινο μετάλλιο.
Με την νίκη της Πολωνίας επί του Βελγίου με 3-1 συμπληρώθηκε το παζλ των προημιτελικών του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ανδρών.
«Το γήπεδο λέει την αλήθεια. Σε αυτό το τουρνουά ήμασταν στο χαμηλότερο επίπεδο από τις άλλες ομάδες» ήταν το συμπέρασμα του ομοσπονδιακού προπονητή Ντάντε Μπονιφάντε, αλλά θα διαφωνήσουμε έντονα.
Έναν μικρό απολογισμό από τη πορεία της Εθνικής ομάδας στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα έκαναν ο ομοσπονδιακός προπονητής Ντάντε Μπονιφάντε, ο αρχηγός Γιώργος Πετρέας και ο ακραίος της ομάδας Θανάσης Πρωτοψάλτης.
Κόντρα στους χρυσούς Ολυμπιονίκες Γάλλους κλείνει η αυλαία του Δ' ομίλου στο Τελ Αβίβ για την Εθνική μας ομάδα (5/9, 17.00 ΕΡΤ-3).
Στεναχωρημένος όπως και όλοι οι Έλληνες διεθνείς μετά την ήττα από την Ρουμανία, ο Δημήτρης Τζούριτς δήλωσε:
Στο άσχημο ξεκίνημα και στις χαμένες ευκαιρίες του τέταρτου σετ στάθηκε ο ομοσπονδιακός προπονητής Ντάντε Μπονιφάντε μετά την ήττα από την Ρουμανία με 3-1 σετ.
Την ήττα με 3-1 σετ από την Ρουμανία γνώρισε η Εθνική μας ομάδα και πλέον η πρόκριση στην επόμενη φάση του Ευρωβόλεϊ απομακρύνεται. Με ένα παιχνίδι κόντρα στη Γαλλία να απομένει, η Ελλάδα εκτός από τη καθαρή νίκη για να πάρει το εισιτήριο για τους «16» θα χρειαστεί και συνδυασμό αποτελεσμάτων από τις άλλες αναμετρήσεις.
Οι διαιτητές του αγώνα Τουρκία-Ελλάδα έκαναν παράβαση κανονισμών και αντί το σκορ να γίνει 21-22 στο τέταρτο σετ, έγινε 22-21 υπέρ της Τουρκίας.
Ο Βασίλης Βασιλειάδης εκπροσωπεί την ελληνική διαιτησία στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανδρών που βρίσκεται σε εξέλιξη. Ηταν πρώτος διαιτητής στον αγώνα της Σλοβενίας με την Ουκρανία όπου οι Σλοβένοι νίκησαν με 3-1 σετ. Μάλιστα από τους κορυφαίους της Σλοβενίας ήταν ο κεντρικός του Ολυμπιακού Αλέν Παγιένκ με 6 στις 6 επιθέσεις.
Λιγότερο από 20 ώρες μετά την επική ανατροπή κόντρα στην Πορτογαλία, η Εθνική ομάδα αντιμετωπίζει την Τουρκία (17:30, ΕΡΤ3) στον τρίτο της αγώνα στον Δ' όμιλο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.
Τα αποτελέσματα, οι βαθμολογίες και οι ομάδες που είναι σε τροχιά πρόκρισης στη β φάση:
Συγχαρητήρια στους παίκτες του για την ανατροπή και τη νίκη επί της Πορτογαλίας έδωσε ο Ντάντε Μπονιφάντε, ο οποίος αναφέρθηκε και στους λόγους που η Ελλάδα βρέθηκε να κυνηγάει στο σκορ.
Σελίδα 1 από 73

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ