1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-05-2021 12:53

Γιώργος Πετρέας: «Θέλουμε να είμαστε ανάμεσα στους κορυφαίους»

Η παγκόσμια πρωταθλήτρια Πολωνία και η πρωταθλήτρια Ευρώπης Σερβία είναι μεταξύ άλλων στον Α' όμιλο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, στον οποίο και συμμετέχει η Ελλάδα. Ο αρχηγός της Εθνικής μας ομάδας, Γιώργος Πετρέας, σχολιάζοντας την κλήρωση του Ευρωβόλεϊ 2021 αναφέρθηκε στη τριβή που χρειάζονται όλοι στις τάξεις της ομάδας απέναντι στις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης και του κόσμου για να μπορέσουν να πάνε ένα βήμα παραπάνω.

«Γνωρίζαμε εξαρχής ότι από την στιγμή που είμαστε στο Ευρωπαϊκό, οποιαδήποτε κλήρωση μόνο εύκολη δεν θα ήταν. Για δεύτερη συνεχόμενη φορά βρισκόμαστε ίσως στον πιο δύσκολο όμιλο της Α' φάσης. Ευελπιστώ να πάνε όλα καλά στη προετοιμασία και να μην έχουμε απώλειες, έτσι ώστε να εμφανιστούμε στη καλύτερη δυνατή καταστάση και να διεκδικήσουμε πάλι την πρόκριση στους 16.

Ομάδες όπως η Πολωνία και η Σερβία που παίζουν σε τελικούς Παγκοσμίων και Ολυμπιάδων έχουμε την ευκαιρία να τις αντιμετωπίζουμε μόνο σε τέτοιες διοργανώσεις. Εμείς θέλουμε να παίζουμε απέναντι στους καλύτερους και να είμαστε ανάμεσά τους για να εξελιχθούμε όλοι, ιδίως τα πιο νέα παιδιά για να μπορούν στο μέλλον να πάνε ένα βήμα παραπάνω την Εθνική ομάδα».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ