1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
04-10-2020 17:43

Θανάσης Μαργαρίτης: Ότι χτίστηκε με μεγάλο κόπο γκρεμίζεται με μεγάλες ταχύτητες!

Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης των 33 χρόνων από την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανδρών που έγινε στη Γάνδη και ο προπονητής της μεγάλης επιτυχίας Θανάσης Μαργαρίτης έκανε επετειακή ανάρτηση στον λογαριασμο του στο facebook.
Αναπώλησε τις χρυσές εποχές του ελληνικού βόλεϊ και εύχεται να γίνει σύντομα μία επανεκκίνηση στο ανδρικό βόλεϊ με σκοπό να ζήσουμε και πάλι επιτυχημένες στιγμές.

Ο Θανάσης Μαργαρίτης έγραψε:

ΓΡΑΜΜΑ προς ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ VOLLEY ΤΗΣ ΓΑΝΔΗΣ.

ΑΠΟ: ΘΑΝΑΣΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

Σε όλο τον αθλητικό κόσμο του Volley.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 4/10/2020

Καλημέρα σε όλη την τότε παρέα! 33 χρόνια μετά την κατάκτηση του χάλκινου Πανευρωπαϊκού μεταλλίου, ένιωσα την επιθυμία να επικοινωνήσω μαζί σας μια και η καθημερινότητα μας έχει αποξενώσει πλήρως!

Τώρα ίσως να αναρωτηθείτε γιατί, αυτή η ξαφνική επικοινωνία !……ξέρω θα σκέφτεστε ότι μπορεί να έχουμε πάλι κάποια απονομή, κάποια εκδήλωση, κάποια συνάντηση , κάποια ομιλία, ή κάποιες απονομές για τη μεγάλη Εθνική ομάδα της Γάνδης και του ΠΑΠΠΕΤ!

Όχι, αυτή τη φορά δεν υπάρχει τίποτα απ’ όλα αυτά!

Απλούστατα, η επέτειος αυτή έφερε στη μνήμη μου τις τότε επιτυχίες όχι μόνο του 86 και 87 , αλλά και άλλων χρόνων, τότε που το ελληνικό ανδρικό Volley ανθούσε!

Πιστεύω ότι εμείς που ζήσαμε πολύ μεγάλες στιγμές με τις Εθνικές μας ομάδες, με τους Συλλόγους να πρωταγωνιστούν στην Ευρώπη και που βλέπαμε τα γήπεδα γεμάτα από ανδρικό πληθυσμό, τώρα θα αγωνιούμε για τον κατήφορο που έχει πάρει το ανδρικό ελληνικό Volley!!

Ότι χτίστηκε με μεγάλο κόπο επί πολλά χρόνια ,τώρα το βλέπουμε να γκρεμίζεται με μεγάλες ταχύτητες!

Το χειρότερο είναι ότι δεν βλέπω προσπάθειες για μια ανασύνταξη, ένα σχέδιο, κάτι τέλος πάντων που να δείχνει την ανησυχία μας….μήπως δεν έχουμε καταλάβει ότι κάθε χρόνος που περνάει ανεκμετάλλευτος, κάνει την όλη κατάσταση ακόμα πιο δύσκολη;

Ξέρω, θα μου πείτε Covid κ.λπ….

Ναι αλλά και προ Covid τα ίδια βλέπαμε! Φίλοι μου, δεν θέλω να σας στενοχωρώ, αλλά πιστεύω ότι ,η επέτειος της Γάνδης μπορεί να γίνει μια αφετηρία ανασύνταξης του ανδρικού Volley!

Να ξεκινήσει μια οργανωμένη προσπάθεια από ΟΛΟΥΣ τους φορείς, μια προσπάθεια επίπονη, προγραμματισμένη και μακρόχρονη!

Με εκτίμηση Θανάσης Μαργαρίτης

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ