1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
22-08-2013 00:29

«Με έχουνε περάσει για τρελό που λέω Α1 θα σε δω»

Με τον καθιερωμένο αγιασμό και την πρώτη προπόνηση στο χορτάρι του ποδοσφαιρικού γηπέδου η ομάδα βόλεϊ της Παναχαϊκής έκανε το ξεκίνημα της προετοιμασίας για το παρθενικό της ταξίδι στη Βόλεϊ Λιγκ 2013-14.

Υπό τις οδηγίες του Άρη Αγγελόπουλο και την παρουσία έμπειρων παικτών όπως ο Νίκος Ρουμελιώτης, ο αδελφός του Παναγιώτης, ο Μένιος Ρουμελιώτης, ο Στάθης Ντονάς και ο Νίκος Αγγελόπουλος οι «ροσονέρι» ξεκίνησαν με όρεξη, ευχές και ελπίδα παραμονής έχοντας την υποστήριξη περίπου 50 φίλων της ομάδας που φώναζαν: «Με έχουνε περάσει για τρελό που λέω Α1 θα σε δω».

Στην πρώτη προπόνηση από τους παίκτες ήταν οι Νίκος Ρουμελιώτης, Παναγιώτης Ρουμελιώτης, Μένιος Ρουμελιώτης, Στάθης Ντονάς, Νίκος Αγγελόπουλος, Σωτήρης Βλαχοστάθης, Ανδρέας Πεφάνης, Παναγιώτης Χρηστιάς, Νίκος Μαυραγάνης, Φώτης Μούρτζης και Νίκος Διονυσόπουλος. Απουσίαζαν δικαιολογημένα οι Κώστας Βασιλάκος, Μπάλσα Ραντούνοβιτς, που αναμένεται να μπουν στο πρόγραμμα στο τέλος της εβδομάδας.

Ο Αρης Αγγελόπουλος μιλώντας στους εκπροσώπους των ΜΜΕ τόνισε:

«Αν πριν μερικά χρόνια έλεγε κάποιος ότι η Παναχαϊκή θα έφτανε στο σημείο που είναι σήμερα και θα ξεκινούσε προετοιμασία ως ομάδα Α1 Εθνικής, δεν θα τον πίστευε κανείς και αυτό θα φάνταζε ως ανέκδοτο . Ομως το όνειρο έγινε πραγματικότητα. Πλέον δεν χρειάζονται πολλά λόγια, αλλά μόνο πράξεις. Θέλω να ευχηθώ σε όλους να έχουν υγεία και για τα υπόλοιπα όλοι στην ομάδα θα μιλήσουμε εντός αγωνιστικού χώρου. Ακόμη θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήρθε στην έναρξη της προετοιμασίας και μας θύμισε τις ωραίες στιγμές που έχουμε περάσει. Πιστεύω και ελπίζω ότι θα είναι στο πλευρό μας και στο όμορφο ταξίδι που θα κάνουμε στην Α1».

Ο Νίκος Ρουμελιώτης ευχήθηκε υγεία και καλή χρονιά, ενώ ο Παναγιώτης Ρουμελιώτης δήλωσε:

«Είναι σημαντικό που η Παναχαϊκή βρίσκεται στην Α1 Εθνική. Ξεκινάμε κάτι πολύ όμορφο και πιστεύω το ίδιο όμορφα να κλείσει η χρονιά. Εχουμε θέληση και δίψα και πιστεύω ότι με την βοήθεια του κόσμου όλα θα πάνε καλά. Πρώτος στόχος είναι η παραμονή, εφόσον εξασφαλίσουμε αυτόν τον στόχο θα κοιτάξουμε το επόμενο βήμα. Μακάρι να καταφέρουμε να πάμε και στα πλέι-οφ, θα είναι τεράστια επιτυχία».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ