1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
12-07-2021 01:18

Παυλοπούλου, Γεωργαντά και Καρδούλιας, Σπύρου στη πρώτη θέση του τζούνιορ OPEN της Πάτρας

Η Λουκία Παυλοπούλου με την Λαμπρινή Γεωργαντά και ο Γιάννης Καρδούλιας με τον Κώστα Σπύρου ήταν οι νικητές στις κατηγορίες Κ19 στο τουρνουά OPEN τζούνιορς που διεξήχθη στη Πάτρα και στις εγκαταστάσεις του Patras beach house
Οι Παυλοπούλου, Γεωργαντά που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο χωρίς να χάσουν σετ στη διοργάνωση, επικράτησαν των Ευαγγελία Γιαλαμά, Αμαλία Σκουλούδη με 2-0 (21-13, 21-07) σετ και πρόσθεσαν 42 βαθμούς στην ατομική τους βαθμολογία. Οι φιναλίστ του τουρνουά που είχαν κατακτήσει το OPEN τζούνιορς πριν μία εβδομάδα στους Νέους Πόρους, πρόσθεσαν στο ενεργητικό τους από 36 βαθμούς.

Στα αγόρια, ο Γιάννης Καρδούλιας με τον Κώστα Σπύρου χρειάστηακν το τάι μπρέικ για να νικήσουν τον Θεοφάνη Εκμεκτσόγλου και τον Λεωνίδα Πετρόπουλο με 2-1 (21-19, 19-21, 15-10). Όπως και στα κορίτσια, έτσι και στα αγόρια οι νικητές πήραν και από 42 βαθμούς και οι φιναλίστ από 36.

Τις απονομές έκαναν ο πρόεδρος της Ε.Σ.ΠΕ.Π. Θοδωρής Κανελλόπουλος, ο πρώην διεθνής διαιτητής Σάββας Ιορδανίδης, ο υπεύθυνος του Patras beach house Γιώργος Θεοφανόπουλος και ο εν ενεργεία διαιτητής Παναγιώτης Γκόλφης.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι τελικές κατατάξεις του PATRA BEACH HOUSE ERREA JUNIORS OPEN εδώ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ