1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
12-07-2021 01:04

Νέο χρυσό για Πιτσιγκώνη, Ζαφειρίου, πρωτιές και για Πατακιάρα, Ρίτσα και Παπάζογλου, Γκοτζίδη στην Αλεξανδρούπολη

Ανίκητες παραμένουν στο φετινό πανελλήνιο πρωτάθλημα μπιτς βόλεϊ τζούνιορ οι Θεσσαλονικιές Παρασκευή Ζαφειρίου, Ελπίδα Πιτσιγκώνη, οι οποίες στο OPEN της Αλεξανδρούπολης πανηγύρισαν το τέταρτο φετινό τους χρυσό μετάλλιο στη κατηγορία Κ19. H Ζωή Πατακιάρα και η Μαρτίνα Ρίτσα ήταν οι νικήτριες στη κατηγορία Κ17 και στα αγόρια ο Ισίδωρος Παπάζογλου και ο Χρήστος Γκοτζίδης κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στη κατηγορια Κ19.
Στον τελικό των κοριτσιών Κ17, οι Πατακιάρα, Ρίτσα μετά από 50 λεπτά αγώνα νίκησαν τις Εξαδάκτυλου, Παπαφίδη με 2-1 (21-19, 15-21, 15-06) και ανέβηκαν στο πρώτο σκαλί του βάθρου.

Κάτι λιγότερο από 40 λεπτά χρειάστηκαν και οι Ζαφειρίου, Πιτσιγκώνη για το τέταρτη φετινή τους πρωτιά, καθώς στον τελικό επικράτησαν με 2- 0 (21-14, 21-18) σετ των Γιορανίδη, Σακκά.

Τέλος, στον τελικό των αγοριών, οι Παπάζογλου, Γκοτζίδης επιβλήθηκαν του Αλεξιάδη και του Μπαμπλή με 2-1 (19-21, 21-19, 15-11), σε αγώνα που κράτησε παραπάνω από μία ώρα.


Τις απονομές έκαναν ο Πρόεδρος της Ένωσης Σωματείων Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και μέλος του Δ.Σ. της Ε.Ο.ΠΕ. Ειρήναρχος Κεμανετζής, καθώς και οι παλιές δόξες του ελληνικού βόλεϊ Γρηγόρης Σιδηρόπουλος, Γιώργος Παπάζογλου.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι τελικές κατατάξεις του ALEXANDROUPOLIS-EXPERTS BEACH CLUB ERREA JUNIORS OPEN εδώ

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ