1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
25-08-2020 15:04

Πλήρης στο ξεκίνημα της προετοιμασίας του ο Άρης

Με παρούσες όλες τις αθλήτριες, ο Άρης ξεκίνησε στο κλειστό γυμναστήριο «Ανέστης Πεταλίδης» την προετοιμασία του για τη νέα σεζόν. Ο Θανάσης Δράμπας είδε με χαρά παλιές και νέες αθλήτριες να βρίσκονται κανονικά στο πρώτο κάλεσμα, στο οποίο έδωσε το παρών και ο υπεύθυνος του τμήματος Γιάννης Ρεντζεπέρης. Αξίζει να σημειωθεί ότι προπονητικό επιτελείο και αθλήτριες υποβλήθηκαν σε τεστ για τον κορονοϊό.
Η ανακοίνωση του Άρη:

Η ομάδα Βόλεϊ Γυναικών του Άρη πραγματοποίησε την πρώτη συγκέντρωσή της για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Οι αθλήτριες και το σταφ του Άρη, παρουσία του υπεύθυνου του τμήματος, Γιάννη Ρεντζεπέρη, συγκεντρώθηκαν αρχικά στο ARIS Beer F.C. όπου έγινε η πρώτη «γνωριμία». Στη συνέχεια, μετέβησαν στο κλειστό «Ανέστης Πεταλίδης», όπου έγιναν τα απαραίτητα τεστ για τον κορωνοϊό διά χειρός της ειδικής μικροβιολόγου και φίλης του Άρη, Μαρίας Χατζηδημητρίου, συνεργάτιδας του γιατρού της ομάδας, ειδικού καρδιολόγου και διδάκτορα ιατρικής, Διαμαντή Γκολιδάκη.

Ακολούθως, ο κ. Ρεντζεπέρης μίλησε στις αθλήτριες και το σταφ εν όψει της νέας σεζόν και ευχήθηκε μία καλή αγωνιστική χρονιά, με υγεία πάνω απ’ όλα και χωρίς τραυματισμούς. Το «παρών» έδωσε, μιλώντας στις αθλήτριες επίσης, ο ταμίας του δ.σ. του Α.Σ. Άρης, Αλέξανδρος Γκαντώνας.

Ακολούθως, οι αθλήτριες του ΑΡΗ έκαναν το πρώτο «ξεμούδιασμα» της σεζόν. Ήταν η αρχή για μία χρονιά στην οποία η ομάδα φιλοδοξεί σε μία καλή και επιτυχημένη χρονιά στα «σαλόνια» του Βόλεϊ Γυναικών.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ