1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
11-07-2020 20:34

Ολυμπιακός: Αποφασισμένος να φέρει την σειρά των τελικών πάλι στο Ρέντη

Μετά την ήττα στον πρώτο τελικό στο «Μελίνα Μερκούρη», ο Ολυμπιακός άφησε πίσω του την κακή εμφάνιση και το 3-0 από τον Παναθηναϊκό και είναι αποφασισμένος να ανατρέψει τα δεδομένα και να νικήσει στον Άγιο Θωμά και να φέρει πάλι την σειρά στο κλειστό του Ρέντη.
Άλλωστε, στις δύο φετινές αναμετρήσεις κόντρα στον Παναθηναϊκό στο Μαρούσι έχει επικρατήσει με 3-2 σετ. Η πρώτη ήταν για την 7η αγωνιστική, ενώ με το ίδιο σκορ είχε νικήσει και στον δεύτερο τελικό του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς αλλά έχασε το τρόπαιο στο χρυσό σετ.

Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Τσέχου διαγωνίου Μιχάλ Φινγκερ ο οποίος έπαθε διάστρεμα στον αστράγαλο στην αρχή του 2ου σετ στον 1ο τελικό. Ο Τσέχος κάνει προσπάθεια να είναι στη διάθεση του προπονητή του, ενώ έτοιμος είναι και έτερος διαγώνιος Άκης Ασπιώτης.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ ανέφερε: «Έχουμε αφήσει πίσω μας ό,τι συνέβη στο πρώτο παιχνίδι και πρέπει να πάμε στο δεύτερο ματς στην έδρα τους για να κερδίσουμε και για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Αυτή πρέπει να είναι η νοοτροπία μας για το 2ο παιχνίδι στο οποίο πρέπει να πάμε πιστεύοντας στην εμφάνισή μας και στη δουλειά μας για να κερδίσουμε εκεί και να επιστρέψουμε στην έδρα μας για να κερδίσουμε το πρωτάθλημα. Όπως είχα αναφέρει στο πρώτο παιχνίδι παίξαμε άσχημα στην επίθεση δεν είχαμε μια φυσιολογική εμφάνιση στο κομμάτι αυτό, και αυτή είναι μια κατάσταση που πρέπει να διορθώσουμε ενόψει του αγώνα της Κυριακής».

Ο Μενέλαος Κοκκινάκης ενόψει του 2ου τελικού με τον Παναθηναϊκό, δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Έρχεται ένα παιχνίδι στο οποίο ο Ολυμπιακός βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο. Η αντίπαλη ομάδα έδειξε στο πρώτο παιχνίδι πιο έτοιμη και συγκεντρωμένη. Αυτή την στιγμή έχουν το πλεονέκτημα λόγο της νίκης. Εμείς από την πλευρά μας οφείλουμε να παρουσιαστούμε δυνατότεροι και εξυπνότεροι για να φέρουμε ξανά την σειρά των τελικών στην έδρα μας! Στο μυαλό μας υπάρχει μόνο το παιχνίδι της Κυριακής και ο τρόπος που θα βγούμε νικητές! Την Κυριακή στον Αγιο Θωμά, πρέπει να αφήσουμε τις ψυχές μας».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ