1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
26-06-2020 11:47

Η Volley League ετοιμάζεται να γράψει ιστορία στη μετά-COVID εποχή

Μετά από 3 και πλέον μήνες, η Volley League επιστρέφει την επόμενη εβδομάδα και η Ελλάδα θα γίνει η πρώτη χώρα στο παγκόσμιο βόλεϊ που θα κάνει αγώνες σε κλειστό χώρο μετά την πανδημία του COVID-19.

Την προσεχή Τρίτη 30/06 το κλειστό του Ο.Α.Κ.Α. θα υποδεχθεί τους ημιτελικούς της Volley League ανάμεσα στον Ολυμπιακό με τον Φοίνικα Σύρου ΟΝΕΧ και τον Π.Α.Ο.Κ. με τον Παναθηναϊκό, με την πρόκριση στους τελικούς να κρίνεται στις 2 νίκες. Το 52ο πρωτάθλημα θα κριθεί στις έδρες των φιναλίστ.

Από τα μέσα Μαΐου που η Κυβέρνηση έδωσε το πράσινο φως για την επανέναρξη των προπονήσεων, οι 4 φιναλίστ μπήκαν και πάλι στο γήπεδο και μετά την απόφαση της Ε.Σ.Α.Π. να ολοκληρωθεί η σεζόν, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Π.Α.Ο.Κ. και Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ προετοιμάζονται πυρετωδώς για να βρίσκονται στη καλύτερη δυνατή κατάσταση για την επανέναρξη, μετά από αποχή 4 μηνών. Ο μεγάλος χρόνος μακριά από τα γήπεδα δεν είναι το μοναδικό θέμα που έχουν να αντιμετωπίσουν οι 3 από τους 4 φιναλίστ, καθώς με εξαίρεση τον Ολυμπιακό, οι υπόλοιπες ομάδες θα παραταχθούν με ελλείψεις στα ρόστερ τους.

Παναθηναϊκός και Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ δεν θα έχουν στη διάθεσή τους τον Σάσα Στάροβιτς και τον Πέπε Γκονζάλες αντίστοιχα και έχασαν μία σημαντική λύση στη διαγώνιο. Ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος θα χρησιμοποιήσει τον Αλέξανδρο Ράπτη διαγώνιο, θέση στην οποία ξεκίνησε το βόλεϊ στη Πάτρα και ο Γιάννης Ορφανός θα δώσει θέση βασικού στον Νίκο Μήλη, ο οποίος είχε ξεκινήσει εντυπωσιακά τη φετινή Volley League.

To μεγαλύτερο πρόβλημα το αντιμετωπίζει ο Π.Α.Ο.Κ., ο οποίος θα κατέβει στην Αθήνα με καθαρά Ελληνικό ρόστερ, καθώς δεν επέστρεψε κανένας ξένος του μετά την καραντίνα. Συγκεκριμένα οι Μάρσαλ, Αμπράο, Μπιέλιτσα και Βαν Ντε Ντρις παρέμειναν στις πατρίδες τους, με τον Βέλγιο διαγώνιο να συγκεντρώνει και αρκετές πιθανότητες να ανανεώσει το συμβόλαιό του για την επόμενη σεζόν.

Ο Ολυμπιακός θα έχει στη διάθεσή του και τους 4 ξένους του.



ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΩΝ ΤΩΝ PLAY OFF

Α΄ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Τρίτη 30 Ιουνίου 2020 - 1ος Αγώνας

Κλειστό Ο.Α.Κ.Α 19.00 (Ε.Ρ.Τ.): Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ

Τετάρτη 1 Ιουλίου 2020 - 1ος Αγώνας

Κλειστό Ο.Α.Κ.Α 17.00 (Ε.Ρ.Τ.): Παναθηναϊκός Α.Ο. - Π.Α.Ο.Κ.

Β΄ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Πέμπτη 2 Ιουλίου 2020 - 2ος Αγώνας

Κλειστό Ο.Α.Κ.Α 19.00 (Ε.Ρ.Τ.): Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ

Παρασκευή 3 Ιουλίου 2020 - 2ος Αγώνας

Κλειστό Ο.Α.Κ.Α 19.00 (Ε.Ρ.Τ.): Παναθηναϊκός Α.Ο. - Π.Α.Ο.Κ.

Γ΄ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ (εφόσον χρειαστούν)

Σάββατο 4 Ιουλίου 2020 - 3ος Αγώνας

Κλειστό Ο.Α.Κ.Α 17.15 (Ε.Ρ.Τ.): Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ

Κυριακή 5 Ιουλίου 2020 - 3ος Αγώνας

Κλειστό Ο.Α.Κ.Α 19.00 (Ε.Ρ.Τ.): Παναθηναϊκός Α.Ο. - Π.Α.Ο.Κ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ