1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
22-06-2020 10:59

Έγραψε ρεκόρ προσέλευσης ο Πανναξιακός - πρώτος στη κάλπη ο Γιώργος Γιαννάκης

Με την συμμετοχή του κόσμου της Νάξου να ξεπερνά κάθε προηγούμενο, σημειώθηκε ρεκόρ προσέλευσης στις εκλογές του Πανναξιακού την Κυριακή 21 Ιουνίου, με τον κ. Γιώργο Γιαννάκη να αναδεικνύεται πρώτος στη κάλπη με 220 σταυρούς.

Συνολικά ψήφισαν 309 μέλη του συλλόγου από τις 11:00 το πρωί μέχρι τις 20:00 το βράδυ, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι χρειάστηκε να παραταθεί κατά 30 λεπτά το κλείσιμο της κάλπης ώστε να προλάβουν να ψηφίσουν και οι τελευταίοι.

Τα αποτελέσματα βγήκαν λίγο μετά τις 23.00, με τον Γιώργο Γιαννάκη να συγκαλεί τις επόμενες μέρες διοικητικό συμβούλιο για να συγκροτηθεί σε σώμα η νέα διοίκηση.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο κ. Γιαννάκης τόνισε: «Θέλω να εκφράσω την χαρά μου για την πολύ μεγάλη συμμετοχή του κόσμου στις εκλογές του Πανναξιακού. Αυτό είναι ένα μήνυμα, που θα πρέπει να συνυπολογίσουμε, έτσι ώστε να φτάσουμε την ομάδα σε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες. Όλοι μαζί ενωμένοι και οι 18, αφού κανείς δεν περισσεύει από τον σύλλογο, όλοι μπορούν να βοηθήσουν. Ευχαριστούμε τον φίλαθλο κόσμο του νησιού και της ομάδας που τίμησαν τον Πανναξιακό με την ψήφο τους. Δεν έχει σημασία ποιος βγήκε πρώτος ή δεύτερος, σημασία έχει να αγωνιστούμε για το μέλλον της ομάδας, που έχει χαρίσει τόσες πολλές επιτυχίες στον Ναξιακό αθλητισμό».

giorgos giannakis

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ