1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-06-2020 14:18

Ο κορονοϊός φρέναρε την βίζα του Βόγιν Τσάτσιτς: Μεγάλη κινητοποίηση στον Παναθηναϊκό

Την Τρίτη 16 Ιουνίου αναμενόταν να φθάσει στην Αθήνα ο Βόγιν Τσάτσιτς για να ενταχθεί στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού και να προετοιμαστεί για τους αγώνες των πλέι οφ.

 

Ωστόσο λογάριαζε χωρίς την παράταση των μέτρων που πήρε η Ελληνική κυβέρνηση με τις Βαλκανικές χώρες λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Σύμφωνα με πληροφορίες πήραν παράταση τα μέτρα ασφαλείας και έτσι από τις Ελληνικές Προξενικές Αρχές δεν δόθηκε βίζα στον Τσάτσιτς. Ο Μαυροβούνιος απογοητευμένος ενημέρωσε τον Παναθηναϊκό και από τότε ξεκίνησε αγώνας δρόμου για να πάρει βίζα.

Μόλις έγινε γνωστή η εξέλιξη αυτή, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού κινητοποιήθηκαν άμεσα και έχουν έρθει σε επαφή με υψηλόβαθμα στελέχη του Υπουργείου Εξωτερικών και τους ενημέρωσαν για την κατάσταση με τον αθλητή τους, για να λυθεί το θέμα όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Να σημειωθεί ότι στο Μαυροβούνιο από τις αρχές Μαΐου έχουν καταγραφεί ελάχιστα κρούσματα κορονοϊού, μετρημένα στα δάχτυλα ενός χερίου, γεγονός που ενισχύει και το αίτημα του Παναθηναϊκού να δοθεί άμεσα βίζα στον Τσάτσιτς για να μπορέσει να ταξιδέψει.

Ο Τσάτσιτς παρόλο που βρίσκεται στο Μαυροβούνιο βρίσκεται σε καλή φυσική κατάσταση, καθώς από την πρώτη στιγμή που επέστρεψε στη πατρίδα του προπονείται κανονικά με βάση το πρόγραμμα που του έδωσαν από τον Παναθηναϊκό.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ