1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
09-05-2020 20:19

Ο Τζιανγκρόσι Πασκουαλίνο και το 2021 στο Μαρκόπουλο

Στην τεχνική ηγεσία του Μαρκόπουλου και την αγωνιστική περίοδο 2020-21 θα παραμείνει ο Ιταλός Τζιανγκρόσι Πασκουαλίνο. Παρόλο που η φετινή σεζόν δεν ολοκληρώθηκε λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, οι ιθύνοντες της ομάδας των Μεσογείων έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από την παρουσία του Ιταλού τεχνικού, ο οποίος έδωσε και μεγάλη έμφαση στις ακαδημίες του συλλόγου, με νεαρές αθλήτριες να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο και στη γυναικεία ομάδα.

Ο Πασκουαλίνο θα είναι προπονητής στη γυναικεία ομάδα, όμως θα έχει τον ρόλο του τεχνικού διευθυντή στις ακαδημίες του Μαρκόπουλου και θα έχει υπό την εποπτεία του την δουλειά που γίνεται στα υπόλοιπα τμήματα.

Σε δηλώσεις του στο volleynews.gr ο Τζιανγκρόσι Πασκουαλίνο είπε:

«Ανανέωσα αμέσως με το Μαρκόπουλο. Τρέφω μεγάλο σεβασμό με τον πρόεδρο της ομάδας κ. Ευαγγελίου, με τον οποίο έχουμε και τις ίδιες βλέψεις και φιλοδοξίες. Δεν ήταν καθόλου δύσκολο να δώσουμε τα χέρια για άλλη μία σεζόν. Στόχος μας είναι να χτίσουμε μία ανταγωνιστική ομάδα, όχι μόνο στο γυναικείο τμήμα αλλά και στα υπόλοιπα που πρωταγωνιστούν στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ