Εκτυπώστε τη σελίδα
23-05-2013 23:06

«Πιο δύσκολος αντίπαλος η Ελλάδα»

cev.lu cev.lu
Στην Σλοβακία και το Πρόπραντ βρίσκεται η εθνική ομάδα των γυναικών νόψει του προκριματικού ομίλου του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος (23-26/5). Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αντιμετωπίσει κατά σειρά την Αυστρία, το Λιχτενσταϊν και τη Σλοβακία.
 


Στόχος της διοργανώτριας Σλοβακίας είναι σίγουρα η πρώτη θέση του ομίλου, καθώς η ομάδα που θα καταλάβει την πρώτη θέση του ομίλου περνάει στον 3ο προκριματικό που θα διεξαχθεί τον Ιανουάριο του 2014 και που οδηγεί στα τελικά του Παγκοσμίου. Ενώ, η ομάδα που θα καταλάβει την δεύτερη θέση θα παίξει σε επόμενο προκριματικό γύρο τον προσεχή Οκτώβριο.

Ο προπονητής των Σλοβάκων, Μίροσλαβ Κάντα, που είναι για 12 χρόνια στον πάγκο της ομάδας και θέλει να γίνει ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον (παρέμεινε 26 χρόνια στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτνετ) του βόλεϊ, δήλωσε:
«Ο μόνος μας στόχος είναι η πρωτιά στον όμιλο. Δώσαμε τρία φιλικά με το Βέλγιο, κάναμε τρεις ισάριθμες ήττες, αλλά παιχνίδι με παιχνίδι είχαμε καλύτερη εμφάνιση.

Θα πρέπει να σεβαστούμε τις Αυστρία και Λίχτενστάιν ως αντιπάλους, αλλά θεωρώ πως πιο δύσκολος αντίπαλος θα είναι η Ελλάδα. Για καλή μας τύχη της Ελλάδα θα την αντιμετωπίσουμε την τελευταία αγωνιστική, οπότε θα έχουμε την δυνατότητα να την δούμε και να παρακολουθήσουμε το παιχνίδι της».