Εκτυπώστε τη σελίδα
12-03-2020 15:16

Μήνυμα του Θανάση Ρέρρα προς τον φίλαθλο κόσμο της Κερατέας για τον κοροναΐο

Ο πρόεδρος του Γ.Σ.Κερατέας Θανάσης Ρέρρας με ανικτή επιστολή του προς τις αθλήτριες, τους αθλητές και τα μέλη του συλλόγου στέλνει μήνυμα ευαισθητοποίησης και υπευθυνότητας για την τήρηση των μέτρων κατά του κοροναΐου. Βιολόγος στο επάγγελμα ο Ρέρρας είχε επισημάνει από την πρώτη στιγμή την σπουδαιότητα στη λήψη μέτρων αλλά και των σοβαρών επιπτώσεων:

Μετά από 12 χρόνια καθημερινής παρουσίας και συμμετοχής στον Γ.Σ.ΚΕΡΑΤΕΑΣ, θα μου επιτρέψετε να απευθυνθώ δημόσια στους 600 και πλέον αθλούμενους μας όλων των ηλικιών ,αλλά και στους συνεργάτες,φιλάθλους και γονείς :

Καλοί μου φίλοι   

Η κυβέρνηση πήρε μία σειρά από μέτρα ώστε να περιορίσει την εξάπλωση ενός ιού για τον οποίο, ακόμα, δεν έχει παρουσιασθεί θεραπεία ή τρόπος περιορίσμου. Σε κανέναν δεν είναι ευχάριστο όλο αυτό που συμβαίνει, όμως, τώρα ήλθε η ώρα της ατομικής ευθύνης.

Προστατεύστε τον εαυτό σας και εκείνους που σας αγαπούν. Ακολουθούμε με ευλάβεια τις οδηγίες , ώστε να αποδείξουμε ότι έχουμε μάθει καλά, τις αρχές του αθλητισμού.

Συνεργαζόμαστε και πειθαρχούμε

. Έχουμε καθήκον να σταματήσουμε τις άσκοπες μετακινήσεις, να εκφράζουμε αγάπη προς τον παππού και την γιαγιά, ακόμα και εάν δεν μπορούμε να τους δούμε.

Χρειάζεται να προσέχουμε την υγιεινή μας, να μην θεωρούμε τίποτα δεδομένο.

Όλα θα πάνε καλά και η ζωή θα αρχίσει να κυλά και πάλι κανονικά.

Όμως, εάν δεν προσέχουμε, δεν θα μετρηθούμε και πάλι όσοι είμαστε τώρα. Εμείς θα δώσουμε δύναμη στη μαμά και στον μπαμπά, τους παππούδες, τις γιαγιάδες,που έχουν αγωνία για τους εαυτούς τους, και τις δουλειές τους.

Στο Γ.Σ.ΚΕΡΑΤΕΑΣ σας μαθαίνουμε να είστε δυνατοί και υγιείς. Τώρα, ήλθε η ώρα της δικής σας ευθύνης.

Από αυτή την περιπέτεια, θα βγούμε όλοι καλύτεροι, πιο ενωμένοι και περισσότερο δυνατοί. Υπευθυνότητα και προσοχή,οι αποφάσεις του Γ.Σ.ΚΕΡΑΤΕΑΣ είναι για το δικό σας καλό και το καλό της δημόσιας υγείας.

Αδιαφορούμε για τις ενέργειες άλλων συλλόγων και πειθαρχούμε με τις υποδείξεις της κυβέρνησης.

Ανοικτοί και κλειστοί αθλητικοί χώροι ,παραμένουν εστιές μόλυνσης από τον "ιο",αυτό επιβεβαιώνουν όλες οι επιστημονικές μελέτες.

Είμαστε "κλειστα" σήμερα ,για να μπορούμε να σας αγκαλιάσουμε αύριο.

Μετά την περιπέτεια,ενωμένοι όπως πάντα ,στην μεγάλη αθλητική οικογένεια του Γ.Σ.ΚΕΡΑΤΕΑΣ.