Εκτυπώστε τη σελίδα
11-03-2020 15:34

Αναστολή όλων των Εθνικών και Πανελλήνιων Πρωταθλημάτων

Την δεκαήμερη αναστολή απο Πέμπτη 12 Μαρτίου μέχρι Κυριακή 22 Μαρτίου, όλων των Εθνικών Πρωταθλημάτων και Τελικών Φάσεων Πανελλήνιων Πρωταθλημάτων που τελούν υπό την αιγίδα της, πλην της Volley League που διεξάγεται από την Ε.Σ.Α.Π., ανακοίνωσε σήμερα η ΕΟΠΕ. Η παραπάνω απόφαση πάρθηκε μετα την συνεχή αύξηση των κρουσμάτων του κορωνοϊού στη χώρα μας, αλλα και τα μέτρα που επιβάλλει η Κυβέρνηση για την αποφυγή διάδοσης του. Η κατάσταση για τις οποιεσδήποτε εξελίξεις στο θέμα αυτό, θα επαναξιολογείται συνεχώς σε συννενοήση με τους αρμόδιους φορείς και θα υπάρξουν νεώτερες ανακοινώσεις.

 

 Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας αναφέρει :

" Mε βάση τα μέτρα της Ελληνικής Κυβέρνησης για την αποφυγή διάδοσης του COVID-19 και σε συνδυασμό με τις διαρκώς αυξανόμενες αποφάσεις για κλείσιμο Εθνικών και Δημοτικών γυμναστηρίων που επηρεάζουν την δυνατότητα προπονήσεων αλλά και τέλεσης αγώνων, η Ε.Ο.ΠΕ. αποφασίζει η αναστολή διεξαγωγής από αύριο ΠΕΜΠΤΗ 12 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020 ως και την ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020 όλων των Εθνικών Πρωταθλημάτων και Τελικών Φάσεων Πανελλήνιων Πρωταθλημάτων που τελούν υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης, πλην της Volley League που διεξάγεται από την Ε.Σ.Α.Π..

Όσο αφορά τα πρωταθλήματα ευθύνης των Ενώσεων Σωματείων και Τοπικών Επιτροπών, η απόφαση αναστολής θα είναι των αντίστοιχων Ενώσεων και Τοπικών Επιτροπών, ενώ οι ημερομηνίες λήξης των Ομίλων του Β' Εθνικής Περιφερειακού Πρωταθλήματος Ανδρών-Γυναικών και η Α' φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Αγοριών-Κοριτσιών Κ18 θα παραταθούν αντίστοιχα.


Η κατάσταση θα εκτιμάται συνεχώς, σε συνεννόηση με τους αρμόδιους φορείς και θα υπάρχουν αντίστοιχες ανακοινώσεις."