1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
19-09-2019 11:47

Χαριτωνίδης: Ο ΠΑΟΚ ανήκει στη Volley League

Ο Γιάννης Χαριτωνίδης, σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του τμήματος (paokvolley.gr), αναλύει τις μεταγραφές και αναφέρεται στην προετοιμασία και τους στόχους της ομάδας για την νέα αγωνιστική χρονιά, στα σαλόνια της Volley League.

«Έχει γίνει μια καλή προσπάθεια... και φέτος. Δημιουργήσαμε ένα "μείγμα" νέων και εμπείρων αθλητριών. Οι ξένες παίκτριες, είναι υψηλού επιπέδου και αυτό θα συμπαρασύρει και τα υπόλοιπα κορίτσια ώστε να ανέβει περισσότερο η ομάδα», είπε για τις μεταγραφες.

Για την προετοιμασία είπε: «Από την αρχή της προετοιμασίας, όλα τα παιδιά, δουλεύουν με πολύ όρεξη. Καθημερινά μέσα από δυνατές προπονήσεις, βελτιώνουμε τα στοιχεία που χρειάζεται ώστε να είμαστε έτοιμοι στην έναρξη της σεζόν. Η προσπάθεια που ξεκίνησε εδώ και 4 χρόνια, έφερε ως αποτέλεσμα να βρίσκεται ο ΠΑΟΚ στην κατηγορία που ανήκει, τη Volley League. Το πρωτάθλημα αναμένεται ανταγωνιστικό. Εμείς θα προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε καθημερινά. Στόχος είναι σε κάθε παιχνίδι να δίνουμε το 100% των δυνατοτήτων μας, βλέποντας το κάθε ματς ξεχωριστά και στο τέλος θα βγάλουμε τα συμπεράσματά μας».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ